SPOR Haber Girişi : 02 Şubat 2022 13:59

BAŞKAN SEKMEN TAKIMA MORAL AŞILADI

BAŞKAN SEKMEN TAKIMA MORAL AŞILADI
Erzurumspor kulübü onursal başkanı Mehmet Sekmen, sabah kulüp tesislerine gelerek Mavi beyazlı takımın başına getirilen Yücel İldiz'e yeni görevinde başarılar diledi
Başkan Sekmen'den İldiz'e hayırlı olsun ziyareti 
Erzurumspor kulübü onursal başkanı Mehmet Sekmen, sabah kulüp tesislerine gelerek Mavi beyazlı takımın başına getirilen Yücel İldiz'e yeni görevinde başarılar diledi.
Pazar günü Kazım Karabekir stadında Manisa FK'yı konuk edecek olan Erzurumspor'da dün yarım sezonluk mukavele imzalayarak ilk antrenmanını çıkan teknik direktör Yücel İldiz sabah Mehmet Sekmen sürprizi ile karşılaştı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Erzurumspor'unda onursal başkanı olan Mehmet Sekmen, Manisa maçı öncesi hem futbolculara moral aşılamak hem de dün göreve başlayan yeni teknik direktör Yücel İldiz'e "hayırlı olsun" demek için kulüp tesislerine geldi. Kulüp yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaret de ilk olarak teknik direktör Yücel İldiz ile görüşen   Başkan Mehmet Sekmen, tecrübeli teknik adama başarılar diledi. 
ziyaretin ikinci kısmında ise futbolcularla kahvaltı yapan Başkan Sekmen, Manisa maçından mutlaka galibiyet beklediğini ifade ederek, "Amacız belli. Erzurumspor'un tek hedefi vardır oda Süper lig. Sezon başından beri sizlere olan güvenimiz tamdır. Hep beraber inşallah hedefimize varacağız. Manisa Maçında sizlere yürekten başarılar diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.