YAŞAM Haber Girişi : 17 Şubat 2021 23:54

BAŞKAN SUNAR'DAN KAR TİMLERİNE JEST!

BAŞKAN SUNAR'DAN KAR TİMLERİNE JEST!
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, karla mücadelede yoğun çaba sarf eden ekiplerine ziyaretler yaparak hem moral verdi hem de tatlı ikram etti.
Palandöken'de kar timlerine Başkan Sunar'dan jest
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, karla mücadelede yoğun çaba sarf eden ekiplerine ziyaretler yaparak hem moral verdi hem de tatlı ikram etti.  
Dün geceden beri Doğu Anadolu Bölgesinde etkisi artıran yoğun kar yağışı sonrası Belediyelerde kar temizleme çalışmalarına hız verdi. Palandöken Belediyesi de oluştuğu 50 kişilik ekip ile yollar ve kaldırımlar ile sokaklarda yoğun bir kar temizliği çalışması yapıyor. Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Muhammet Sunar, kar timlerine birde jest yaparak tatlı ikramında bulundu ve gecenin geç saatlerinde soğuk havada çalışan ekiplerine moral aşıladı. Başkan sunar, "Karın ulaşım ve gündelik yaşamı olumsuz etkilememesi için yoğun bir mesai içindeyiz. Sahada görevli ekiplerimizin faaliyetlerine katılarak, tatlı ikramında bulunduk. Merkezde ve kırsalda yetki alanımızda bulunan yollar ve kaldırımlar başta olarak, ilçemizin dört bir noktasında, 24 saat kesintisiz, iki vardiya şeklinde çalışıyoruz. Karla mücadelede etkin çalışmalarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısıyla ülke gündemine taşıyarak, örnek gösteren AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın İbrahim Aydemir’e Palandöken Belediyesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.