SPOR Haber Girişi : 14 Aralık 2020 22:49

BAŞKAN ÜNEŞ AĞLAYA AĞLAYA İSTİFA ETTİ!

BAŞKAN ÜNEŞ AĞLAYA AĞLAYA İSTİFA ETTİ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Hüseyin Üneş dönemi sona erdi. son basın toplantısı yapan Başkan Üneş duygularına hakim olamayarak zaman zaman göz yaşlarına engel olamadı.
Başkan Üneş ağlayarak veda etti! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bugün çok haraketli saatler yaşandı. Dünkü Gençlerbirliği maçından alınan mağlubiyet sonrası, bir takım çevreler tarafından ağır eleştirilere maruz kalan Kulüp başkanı Hüseyin Üneş'in akıbeti tartışıldı. Büyükşehir Belediyesinde yapılan toplantı sonucunda Mavi beyazlı Kulübün Başkanı Hüseyin Üneş'in istifa ettiği ve Başkanlık görevinede "ŞİMDİLİK" as Başkan olarak aynı yönetimde yer alan Ömer Düzgün'ün getirildiği öğrenildi.
Akşam Saat 19:00'da ise Başkan Hüseyin Üneş son kez basın mensupları ile kulüp tesislerinde bir araya geldi ve açıklamalarda bulunarak Neden istfa ettiğini, birilerinin Erzurumspor'u sömürmek için harekete geçtiğini ayrıca kulübün menfaatleri için kendisinin ve yönetimindeki arkadaşlarının nasıl fedakarlıklar yaptığını açıkladı. 
Konuşması esnasında zaman zaman Duygularına hakim olamayan Başkan Üneş Erzurumspor'u çok sevdiğini belirtirken göz yaşlarına da hakim olamadı. Başkan Üneş7in açıklamalarında en dikkat çeken detay ise, sezon başından beri Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere hiçbir resmi kurum ve kuruluştan bir kuruş maddi destek alamadıklarını üstüne basa basa ifade etti. yaptığı transferlerde kendisinin de hatalar yaptığını kabul eden Başkan Üneş, Benim Erzurumspor sevgimi hiç kimse sorgulayamaz. Evet bende hatalar yaptım hatta kendimi de zaman zaman eleştirdim. Ancak ben ve yönetici arkadaşlarım kulübün menfaatleri ve borçlanmaması için çok emek sarf ettik. gelinen noktada maalesef arzu edilen sonuçları alamadık. Üç ay önce omuzlara alındığımız Erzurum'da  şimdi ağır eleştirilere maruz kaldık. Şunu belirtmek isterim ki, kulübün parasını yiyenler yarın bu kulübe yine gelecekler, ancak benim Başkanlık yaptığı görev süresince ben bu kulübün parasını iç edip çoluk çocuğuna yediren şansı bu kulüpten içeri bile sokmadım. kimi kast ettiğimi anlamışsınızdır. Bir takım çevreler var azınlık bu çevreler ama sosyal medyada çok etkinler. Şimdi istedikleri oluyor. biz anlımız ak yüzümüz temiz bir şekilde olurlu ve haysiyetli bir şekilde görevimizi yapıp sonlandırdık. Ancak şu asla unutulmasın Erzurumspor benim her şeyim" dedi. 
Bu arada Başkan Hüseyin Üneş ile birlikte 6 yöneticinin daha istifa ettiği ve şuan yönetimde dokuz kişinin kaldığını öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat Topcu 15 Aralık 2020 00:00

    Başkana üzüldüm, Erzurumspora yazık oldu. Geçmiş yıldaki sözüm ona yöneticiler, koskocaman ERZURUMSPORUMUZUN adını tarihten sildiler. Korkarım bu sefer kulubü komple yok ederler. Çok üzüldüm başkana ve ERZURUM a .

  • Cemcaz 15 Aralık 2020 00:00

    baskan iyi bir yonetici olabilirsin kulup menfaatin onnolanda olabilir ama super ligde iyi futbolcu almadin mi yilfiz oyuncu almadin mi hic oluyorsun. emegin icin tsk ederim