SPOR Haber Girişi : 11 Kasım 2020 13:23

BAŞKAN ÜNEŞ: MERT NOBRE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

BAŞKAN ÜNEŞ: MERT NOBRE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bazı taraftarların "Mert Nobre sportif direktör olarak getirilsin" talebine Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş noktayı koydu!
Başkan Hüseyin Üneş Mert Nobre konusunda kapıları kapattı. 
Büyşükşehir Belediye Erzurumspor'da bazı taraftarların "Mert Nobre sportif direktör olarak getirilsin" talebine  Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş noktayı koydu! 
Süper Ligde mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarların eleştiri oklarına hedef olan Büyükşehir belediye Erzurumspor'da, taraftar grupları başta olmak üzere Mavi beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, özellikle Sportif Direktörlük konusunu bugünlerde sık sık dile getirir oldu. Sezon başında Gençlerbirliği kulübünde Teknik direktörlük görevine getirilen ve takımın istediği sonuçları alamaması nedeniyle yönetim tarafından görevine son verilen Eski Erzurumsporlu futbolcu mert Nobre'nin, bazı taraftarlar tarafından sosyal medyada büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sportif direktörlük görevine getirilmesi talebine Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'ten cevap geldi. Başkan Üneş, "Mert Nobre gündemimizde değil. Zaten sportif direktörlük görevi içinde bir girişimimiz yok. Şimdilik düşüncemiz takımımızın başarılı olmasıdır. ısmarla işlerle bu gemi yürümez. Erzurumspor hepimizin ortak payesidir. duygusal davranmamak gerekir. Mert Nobre geçmişte bu formayı en iyi şekilde temsil etmiş ve kulübümüze kattılar sağlamış bir isimdir. Ancak şuan için sportif direktörlük konusu ve ye Mert  Nobre ile ilgili hiçbir düşünmemiz bulunmamaktadır."dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet 11 Kasım 2020 00:00

    İyi diyorsun da Sayın Başkan sende ısmarlama geldin. Onu nasıl edece? Sende bu tek adam hastalığı ve sevdası olduğu sürece sportif direktör de gündeminde olmaz. Ama şunu unutma Hüseyin Başkan. Bu gidiş seni de fazla tutmaz o koltukta.