SPOR Haber Girişi : 22 Eylül 2020 21:56

BAŞKAN ÜNEŞ SABIR İSTEDİ!

BAŞKAN ÜNEŞ SABIR İSTEDİ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Klüp Başkanı Hüseyin Üneş, hafta sonu oynanan karşılaşmada alınan mağlubiyetin ardından yapılan eleştirilerin kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek taraftarların biraz sabır göstermesi gerektiğini bildirdi.
Başkan Hüseyin Üneş sabır istedi. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, hafta sonu oynanan karşılaşmada alınan mağlubiyetin ardından yapılan eleştirilerin kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek taraftarların biraz sabır göstermesi gerektiğini bildirdi. 
Süper ligde oynanan 2. hafta maçlarında Demir gurup Sivasspor'a 2 - 1 mağlup olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş camiaya seslenerek yapıcı eleştirilerin yapılması gerektiğini belirtti. Müsabaka sonrası Sosyal Medyada yapılan yorumlar ve eleştirilerin çok erken olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Üneş, " Ligin ilk maçında Ankaragücü 1 - 0 öne geçmesine rağmen, sahadan 2 - 1 kazanarak ayrılan taraf biz olmuştuk. lige moralli ve galibiyet ile başlamanın verdiği arzu ile Sivas karşısına çıktık. Maçta iyide bir futbol sergiledik. Rakibimizin geçen sezon Süper Ligde aylarca lider kaldığını ve ilgide ilk beş içerisinde tamamladığını herkes biliyor. Sivasspor Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden bir takım. Böyle bir rakibe karşı çok iyi oyun sergiledik ve 1 - 0 'da öne geçtik. Ancak hiçte istemediğimiz goller yedik ve sonuçta sahadan mağlubiyet ile ayrıldık. Daha ligin ikinci haftası ve takımımız henüz tam olarak hazır değil. sakat oyuncularımızın çokluğu da bizi olumsuz etkiliyor. taraftarlarımızın maç sonrası yaptığı eleştirileri yersiz buluyorum. Çünkü Erzurumspor ilerleyen haftalarda çok daha başarılı sonuçlar alacak bir kadroya sahiptir. Yeter ki biraz sabırlı olalım. Üzerimizde karabulut dolaşıyor. beklemediğimiz anda en formda oyuncularımız sakatlanıyor. camiadan tek beklentimiz bizi sonuna kadar destekleyip biraz daha sabır göstermeleridir." dedi. 
MADDİ ANLAMDA HİÇBİR GELİRİMİZ YOK! 
Süper lige yükselmelerine rağmen henüz ne Türkiye futbol federasyonundan nede yayıncı kuruluştan bir kuruş dahi para almadıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, "Parasal anlamda yüzümüz gülmedi. Ne TFF nede yayıncı kuruluş şu ana kadar hiçbir ödeme yapmadı. kulübün yaptığı transferler ve diğer oyunculara verilmesi gereken paralar var. Yönetim olarak bir takım çalışmalar yapmanın gayreti içerisindeyiz." diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.