SPOR Haber Girişi : 14 Ocak 2021 21:50

BAŞLADIK BİTİREMEDİK!

BAŞLADIK BİTİREMEDİK!
Ziraat Türkiye Kupasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılayan büyükşehir belediye Erzurumspor rakibine farklı yenilmekten kurtulamadı.
Kupada da yokuz!
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda gectiğimiz sezonun finalisti Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşan Büyükşehir belediye Erzurumspor eksik kadro ile çıktığı maçta rakibine karşı bir varlık gösteremedi ve 4 - 1 mağlup ayrılarak Kupaya veda etti. 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon final oynayan ve kupayı Trabzonspor'a kaptıran Aytemiz Alanyaspor, geriye düştüğü maçtan galip ayrılmasını bildi.
Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan ve Ramazan Keleş'in yönettiği maçın hemen başında Mavi beyaçlı takım, Oltan ile golü bulsa da üstünlüğünü koruyamadı. Alanyaspor, Babacar (2), Caulker ve Davidson'un golleriyle skora gitti, sahadan 4-1 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.