SİYASET Haber Girişi : 28 Nisan 2023 22:47

BBP ADAYI İBRAHİM KINIK: KİMSE ERZURUMSPOR'U KÜÇÜK GÖREMEZ

BBP ADAYI İBRAHİM KINIK: KİMSE ERZURUMSPOR'U KÜÇÜK GÖREMEZ
İbrahim Kınık, Dadaş grubuna yaptığı ziyarette 1. lig maçlarını şifresiz yayınlayan TRT'nin Erzurumspor'a karşı sergilediği yayın politikasını sert bir dille eleştirdi. 

İbrahim Kınık'tan TRT'ye Erzurumspor tepkisi 
Büyük Birlik partisi Erzurum Milletvekili adayı ve aynı zamanda Erzurumspor yöneticisi olan İbrahim Kınık, Dadaş grubuna yaptığı ziyarette 1. lig maçlarını şifresiz yayınlayan TRT'nin Erzurumspor'a karşı sergilediği yayın politikasını sert bir dille eleştirdi. 
TRT'nin Erzurumspor maçlarını Tv yerine internet sitesinden canlı olarak yayınlamasına en büyük tepki siyasetçi ve aynı zamanda Erzurumnspor yöneticisi de olan İbrahim Kınık'tan geldi. Büyük Birlik Partisinden Erzurum milletvekili adayı olan İbrahim Kınık, seçim gezileri kapsamında Dadaşlar grubu taraftar topluluğunu ziyaret etti. Siyaset ve Erzurumspor'un konuşulduğu ziyarette 1. lig maçlarını şifresiz olarak yayınlayan TRT'nin mavi beyazlı takıma karşı sergilediği tavırda sohbet konusu oldu. Daha önce kendi sosyal medya hesabından Erzurumspor maçlarını Tv yerine internet sitesinden canlı olarak yayınlayan TRT'ye sert tepki gösteren Kınık, taraftarları ziyaretinde de tepkisini sürdürdü. Erzurumspor'u hiç kimsenin veya bir kurumun küçümseyemeyeceğini ifade eden BBP milletvekili adayı İbrahim Kınık, "Erzurumspor camiası çok büyük bir camiadır. Erzurumspor Futbol Kulübü camia olarak Türkiye'nin ilk on büyük kulübü arasında yer alır. TRT'nin son müsabakalarda kulübümez karşı sergilediği yayın politikası camiamızı çileden çıkardı. Önemli maçlarımız olmasına rağmen TRT gibi bir kurumun Erzurumspor'un maçlarını İnternet sitesinden yayınlamısı asla kabul etmiyoruz. Sakarspor ile oynayacağımız müsabakada da aynı yayın polikitası devam ederse maç günü TRT önünde gerekirse tek başıma eylem yapacağım." diyerek tepkisini dile getirdi.