SİYASET Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 14:48

BBP İL BAŞKANI YILMAZ'DAN BAYRAM KUTLAMASI

BBP İL BAŞKANI YILMAZ'DAN BAYRAM KUTLAMASI
Büyük Birlik partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz Kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BBP İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz'dan kutlama
Büyük Birlik partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz Kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz, " Öncelikle sınır ötesinde operasyon yapan Türk Silahlı Kuvvetler mensuplarımızı tebrik ediyor,şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.Bu operasyon;TSK'nın Türk milleti ve devletinin güvenliği için gerektiğinde her noktaya ulaşabileceği ve görevini başarıyla yapabileceğini tüm dünyaya göstermektedir. Bu kararlılık,Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölgesel bir güç olduğunu ortaya koymaktadır. Bundan sonrasında kararlılığımız sürdüğü ve teröre taviz vermediğimiz sürece terör örgütü daha da gerileyecek, yalnızlaşacak ve bitecektir. Muhalefet partilerinin terörü okşayıcı, ona moral verici beyan ve davranışlardan uzak durması gerekmektedir! 
Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı bayramlarda, fakirliğin ağırlığını yüreklerinde taşıyan, kapısını çalacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ziyaret edilmesi ve Kurban Bayramı'nın anlamına uygun yardımlarda bulunulması gerekir.
Özellikle kimsesiz, yetim ve sokakta kalmış çocukların yüzünü güldürerek, gönülleri alınmalı, yakınlarını teröre kurban veren ailelerimizin yaşadığı burukluğu, bayrağımızı daha yükseklere taşıyarak teselli etmeliyiz.
Maalesef,ülke nüfusumuzun yüzde 35-40’ı her türlü lüksü ve sefayı yaşarken,kalan kısmı ise işsizliğin, yoksulluğun ve umutsuzluğun pençesinde sorunlarına çare bulunmasını bekleyerek bayramı karşılayacak. Özlemle acı veren bu çelişkilerin sona ereceği gerçek bayramları bekliyoruz.
Kavga ederek, inatlaşarak, Türkiye sorunlarını çözemeyiz. Farklılıklarımızı çatışma ve kavga nedeni olarak değil, zenginlik kaynağı olarak görmeli ve toplumsal uzlaşmamazı arttırmaya gayret etmeliyiz.
Bayramın kin, nefret ve kan deryasına dönüşen dünyamıza sevgi, insanlık ve barış mesajı olmasını temenni ediyorum. Barış, dayanışma, sevgi medeniyeti olan İslam’ın evrensel mesajına insanlık bugün dünden daha çok muhtaçtır.
Büyük Türk Milleti’nin ve tüm İslam aleminin,Erzurum’lu hemşehrilerimizin, Alperen ve ülküdaşlarımızın “Kurban Bayramı”nı tebrik ediyor,her türlü kötülüğün iyiliklere ve güzelliklere kurban edilmesini diliyorum. İnşallah güzellikler galip gelicektir"dedi.