SPOR Haber Girişi : 14 Mart 2022 14:45

BİLAZER OYUNCULARINI UYARDI

BİLAZER OYUNCULARINI UYARDI
Yönetim tarafından takımın başına getirilen teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, Samsun maçı öncesi işi sıkı tutuyor.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da  29. Haftada oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
Yönetim tarafından önceki hafta Futbol Sorumluluğuna getirilen Muzaffer Bilazer, Samsun maçının kayıpsız geçmek için kafa yorarken, futbolcularının da adeta beynini yıkıyor.
Kayıp puanlar nedeniyle büyük bir yıkıntının içine giren oyuncularını bu psikolojik durumdan çıkarmak için uğraş veren Bilazer, talebelerine başarı için güvendiğini söyledi.
“Biz sizi buraya şampiyon olmanız için transfer ettik” diyen Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, “Hepiniz değerlisisiniz. Siz bu şehre zafer yaşatacak kalite ve yetenekti isimlersiniz” diyerek talebelerine güvendiğini söyledi.
Bilazer, “Süper lig için şansımız devam ediyor. Öncelikle bir seri yakalamamız lazım. Bunun içinde ilk fırsat Samsun maçı. Samsunspor mücadelesini kazandığımız takdirde, şansımızın daha da artacağına inanıyorum” dedi.
Mavi-beyaz formanın hakkını verin!
Mevcut kadrodaki oyunculara güvendiklerini ve şampiyon olabilecek kapasitede oldukları için buraya transfer ettiklerinin altını çizen genç teknik adam, “Biz iyi bir takımız sadece şanssız sakatlılar ve şanssız puanlar kaybettik. Diğer rakiplerimiz de illaki tökezleyecek. Biz maçlarımızı kazandığımız da sorun olmayacak. Samsun maçını kazanıp kendimizi taraftarlarımıza affettireceğiz. Onların da desteği ile mutlu sona ulaşacağız. Zaten Erzurumspor formasının önemini biliyorsunuz. Yeter ki, o formanın hakkını verin” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.