SPOR Haber Girişi : 06 Temmuz 2021 13:05

BİLAZER SU SERPTİ AMA...

BİLAZER SU SERPTİ AMA...
BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, “Camiamız ve taraftarımız sabırlı olsun. İyi bir takım olacağız” dedi.
Bilazer; Endişeye Gerek Yok!
TFF 1. Lig ekiplerinden  Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, taraftarların yüreğine su serpti.
Transfer çalışmalarının tam gaz devam ettiğine işaret eden genç yönetici, “Endişeye gerek yok. Taraftarlarımızın ve camiamızın içi rahat olsun biz iyi bir takım olacağız. Bu transfer dönemi bir dakikanın bile önemi çok büyük. Biz de dikkatli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.
Jakub’u ikna ettik
Mavi-beyazlı takımın sportif direktörü Muzaffer Bilazer, Polonyalı eldiven Jakup Szumski’yi ikna ettiklerini belirterek, “Kalecimiz Jakub Szumski bir iki gün içinde kampımıza katılacak” dedi.
Bilazer, Arvydas Novikovas’ı da kampa davet ettiklerinin altını çizerek, Litvanyalı oyununun sözleşmesinin devam ettiğini ve kendisinin takımda kalmayı kabul etmesi halinde onunla da yola devam edeceklerini söyledi.
Buğra ile ilgili temaslar sürüyor
BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde kiralık olarak takıma gelen ve Mavi-beyazlılarda başarılı bir grafik çizen Rahman Buğra Çağıran’la ilgili temasların devam ettiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.