SİYASET Haber Girişi : 18 Ekim 2022 10:47

BİNGÖL: KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

BİNGÖL: KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Bartın da yaşanan maden faciası sonrası iptal edilen miting hakkında ortaya atılan iddiaları sert bir dille cevap verdi. 

Vahit Bingöl "Korkunun ecele faydası yok"
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Bartın da yaşanan maden faciası sonrası iptal edilen miting hakkında ortaya atılan iddiaları sert bir dille cevap verdi. 
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Erzurum’da düzenleyeceği mitingi Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edilmişti. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, “Bir yerlerde acı varken bizim burada miting düzenlememiz hoş olmazdı” dedi. Bingöl, “Dünyanın itibar ettiği ülkemizin umudu olan Yusuf yüzlü Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan Bey miting için Erzuruma kadar geldi. Ancak Bartın’nın Amasra ilçesindeki yaşanan elim olaydan dolayı maalesef mitingimizi iptal ettik. Bir yerlerde acı varken bizim burada miting düzenlememiş hoş olmazdı, yanlış olurdu. Sayın genel başkanımızın takdirleri ile genel başkan yardımcılarımızın ve teşkilatımızın bilgileri dahilinde mitingimizi ileri bir tarihe erteledik. Hepimizi yasa boğan acı olayda hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz.  Şunu gördük ki; sayın genel başkanımıza ve partimize çok ciddi büyük bir teveccüh var. İnşallah bunu ileri bir tarihte egale edeceğiz. Birileri bize gösterilen ilgiden oldukça rahatsız olmuşlar. Ancak Korkunun ecele faydası yok. Dertlerin "DEVA"sı biziz. ortaya atılan çok çirkin ve asılsız iddialar var. birilerine göre mitingimize ilgi olmadığından dolayı iptal kaarı almışız. Bu nasıl bir zihniyettir. Kaldıki gerek istasyon meydanı ve gerekse Parti İl Binamızın önündeki kalabalığı herkes gördü. Yüzlerce araç konvoyunu söylemiyorum bile. ortaya atılan bu yakışıksız ve asılsız iddialara sadece gülüyoruz. DEVA Partisi gümbür gümbür geliyor. Evet anketler var, sayılar var ama bir de gerçekler var. Halkımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh ortaya atılan bu mesnetsiz idialara en güzel cevaptır."dedi.