SPOR Haber Girişi : 19 Şubat 2021 12:54

BİR KRİTİK 90 DAKİKA DAHA!

BİR KRİTİK 90 DAKİKA DAHA!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Hatayspor maçına odaklandı. Rize galibiyetini taçlandırmak isteyen mavi beyazlılar Akdeniz temsilcisini Erzurum'dan eli boş göndermek istiyor.
Dadaş yine zoru başarmak için sahaya çıkacak! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Hatayspor maçına odaklandı. Rize galibiyetini taçlandırmak isteyen mavi beyazlılar Akdeniz temsilcisini Erzurum'dan eli boş göndermek istiyor. .
Spor Toto Süper Ligin 26.haftasında Pazar günü Serkan Tokat’ın düdük çalacağı maçta Atakaş Hatayspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor’da hazırlıklar sürüyor.
Kendi tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yardımcıları yönetiminde hazırlıklarını yoğun bir tempoda devam ettiren ve taktik antrenmanları yapan Dadaşlarda futbolcuların morali oldukça yüksek.
Rizespor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek büyük bir avantaj elde eden Mesut Bakkal’ın talebeleri şimdi Pazar günkü Atakaş Hatayspor maçına odaklandı.
Taraftarlar, Rize’den zaferle dönen Mavi-beyazlıların Rize galibiyetini Hatayspor karşısında taçlandırmasını istiyor. Taraftarlar, galibiyet için Teknik Patron Mesut Bakkal ile talebelerine oldukça güveniyor.
Bakkal nefes aldırmıyor
Dadaşların Teknik Patronu Mesut Bakkal, kar kış demeden yoğun bir tempoda futbolcularına idman yaptırırken, talebelerine nefes aldırmıyor.
Yaptırdığı yorucu idmanlarla oyuncuların pestilini çıkaran tecrübeli teknik adam, ligde geride kalan 17 maçta tüm futbolcularına ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle de oyuncuların kendilerini her an ilk on bir de oynayacakmış gibi hazır tutmalarını istedi. Teknik direktör Mesut Bakkal. "kazanmaktan başka çaremiz yok. Hatay maçından alacağımız galibiyet bizi oldukça rahatlatır" dedi. 
Bu arada Kosovalı futbolcu Elba Rashani’nin sakatlığının tamamen geçtiği ve maç oynayacak düzeyde olduğu belirtildi. Teknik Patron Mesut Bakkal’ın şans vermesi halinde tecrübeli futbolcu Hatay karşısında forma giyebilecek
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.