SİYASET Haber Girişi : 26 Şubat 2024 10:31

"BİSMİLLAH" DEDİ SAHAYA İNDİ

Yeniden Refah Partisi Yakutiye Belediye Başkan adayı Yusuf Kocaman, sahaya bir çıktı pir çıktı. 

Yusuf Kocaman hızlı giriş yaptı. 
Yeniden Refah Partisi Yakutiye Belediye Başkan adayı Yusuf Kocaman, sahaya bir çıktı pir çıktı. 
31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Yakutiye belediye başkan adayı olan çevre mühendisi ve aynı zamanda iş insanı Yusuf Kocaman, Adaylığının açıklanmasının ardından kolları sıvadı ve sahaya indi. 

KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI
Yeniden Refah Partisi Yakutiye İlçe Belediye Başkan Aday Yusuf Kocaman beraberinde Meclis Üyesi Adayları İle Birlikte Güzelova ve Kırmızıtaş Mahallelerinde seçmenlerle bir araya geldi. Ardından Aktoprak, Ortadüzü ve Değirmenler mahallelerine geçen Kocaman, vatandaşların sıcvak ilgisi ile karşılandı. 

"MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ HERKES GÖRECEK"
Yeniden Refah partisinin 31 mart yerel seçimlerine damga vuracağını belirten Yakutiye Belediye Başkan adayı Yusuf Kocaman, " 1 Nisan tarihinden sonra zafer inananların yani bizim olacak. Adil düzen ve Milli görüş belediyeciliğini herkes görecek. Bir kaç gündür yaptığımız saha gezilerinde vatandaşlarının sorunlarını dinliyor ve taleplerini not ediyoruz. Gittiğimiz her mahallede insanların sıcak ilgi ve alakalarını görmek bizleri dahada heyecanlandırıyor. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Yeniden Refah Partisi gümbür gümbür geliyor"dedi.