SPOR Haber Girişi : 16 Mart 2022 15:03

BİZİM ÇOCUKLAR "BANDIRMA" KEYFİ YAPTI

BİZİM ÇOCUKLAR
U-19 gelişim liginde aldığı başarılı sonuçlar ile zirve takibini yapan genç dadaşlar, erteleme maçında Bandırma sporu Erzurum'dan eli boş gönderdi.
Erzurumspor'un gençleri ışık saçıyor. 
U-19 gelişim liginde aldığı başarılı sonuçlar ile zirve takibini yapan genç dadaşlar, erteleme maçında Bandırma sporu Erzurum'dan eli boş gönderdi. 
Erzurumspor U-19 takımı gelişim liginde başarısına bir yeni halka daha ekledi. Alt yapı olarak Türkiye'nin önde gelen kulüplerini geride bırakan mavi beyazlı genç takım, rakipleri karşısında aldığı başarılı sonuçlar ile büyük takdir topluyor. Antrenörler Yücel Karakoç ve Fetullah Demir nezaretinde bu sezon ligde fırtına gibi esen U-19 takımı, bugün erteleme maçında Bandırmaspor'u ağırladı. Yüksek İrtifa kamp merkezi 4 Nolu sahada oynanan ve orta hakemliğini Hakan Eygü'nün yaptığı müsabakaya istekli ve arzulu başlayan genç dadaşlar, karşılaşmanın 15. dakikasında Yiğit Türkmen'in ayağından bulduğu golle 1 - 0 öne geçti. üstünlük sayısını bulduktan sonra yine atak futbolunu devam ettiren Erzurumspor U-19 takımı, artı ardına bulduğu pozisyonlar içerisinde bu kez de 27. dakikada İdris Ömer Erdal'ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Maçta izleyenlere adeta futbol resitali sunan genç dadaşlarda  Yiğit Türkmen 42. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru 3 - 0'a taşıdı. Müsabakanın ikinci yarısında ise konuk takım geliştirdiği ataklardan sadece bir gol bulabildi ve maç Erzurumspor U-19 takımının 3 - 1 lik galibiyeti sonuçlandı. Mavi beyazlı ekipte Murat Dinç müsabakanın 61.dakikasında kırmızı kart gördü. 
Erzurumspor genç takımı aldığı bu galibiyet ile ligde 2. sıradaki yerini korurken lider Altınordu ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.