SPOR Haber Girişi : 20 Nisan 2021 00:19

BU MAÇIN ÖNEMİ İKİ KAT DAHA FAZLA!

BU MAÇIN ÖNEMİ İKİ KAT DAHA FAZLA!
Çarşamba günü Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan mavi beyazlılarda hazırlıklar moralli bir şekilde sürerken, futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.
Erzurumspor'da dinlenmek yok
Çarşamba günü Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan mavi beyazlılarda hazırlıklar moralli bir şekilde sürerken, futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. 
Denizlispor karşısında deplasmanda aldığı galibiyet ile ligde kalma adına umutlarını artıran Büyükşehir belediye Erzurumspor'da şimdi gözler çarşamba günü Kazım Karabekir stadında oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçına çevrildi. 
Cumartesi günü karşılaşma sonrası uçakla Erzurum'a dönen ve Pazar günü bu maçın hazırlıklarına başlayan mavi beyazlılarda morallerde üst seviyede. Teknik direktör Yılmaz Vural  nezaretinde kulüp tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Erzurumspor'lu futbolcular, sarı kırmızılı takımı da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. 
BU MAÇIN ÖNEMİ İKİ KAT DAHA FAZLA! 
Hafta içi oynanacak olan karşılaşmanın bir başka özelliği ise iki sezon önce Malatya da oynanan karşılaşmadaki tavırları. Erzurumspor'un düşme potasında olduğu son hafta maçlarında gerek Stad hoparlörlerinden çalışan şarkılar ve gerekse tavır ve davranışlar, mavi beyazlı camiayı derinden üzmüştü. Taraftarlar da Malatya maçından alınacak galibiyet ile iki sezon öncesi rövanşın alınmasını istiyor. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Erzurumspor'da teknik direktör Yılmaz Vural'da ekibi ile sık sık istişareler yaparak Malatya maçından galip gelmenin planlarını yapıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.