GÜNDEM Haber Girişi : 14 Mayıs 2022 21:16

BURSADA MUHTEŞEM GALA

BURSADA MUHTEŞEM GALA
Erzurumlu mümessil için Bursa'da müthiş bir gala düzenlendi. Organizasyonu ise Nilüfer Erzurumlular platformu yaptı.

Erzurumlu mümessil için Bursa'da müthiş bir gala düzenlendi. Organizasyonu ise Nilüfer Erzurumlular platformu yaptı.
Tamamı Erzurum'da çekilen ve Burak Bozdağ'ın baş rolünü oynadığı Erzurumlu Mümessil sinema filmi 6 mayıs tarihinde Erzurum'da düzenlenen gala ile gösterime girmişti. Türkiyenin diğer illerinde de gösterimde olan Erzurumlu Mümessil filmi için Bursa Nilüfer Erzurumlular platformu da mükemmel bir gala yaptı. 4 salonda ve 400 kişinin katılımı ile gerçekleşen galada baş rol oyuncusu Burak Bozdağ'da hemşerilerinin gösterdiği ilgiden dolayı duygulu anlar yaşadı. Bursa'da düzenlenen ve Nilüfer Erzurumlular platformunun organize ettiği galaya İlçe belediye başkanlarının yanı sıra Bursa Erzurum dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları da iştirak etti. 
Nilüfer Erzurumlular platformu başkanı Taner Şahika, "Tamamı Erzurum da çekilen Erzurumlu Mümessil filminin Nilüfer galasını yaklaşık 400 kişi ile yaptık. Katılım sağlayan Belediye Başkanlarımıza ,Kurum amirlerimize, Dernek Başkanlarımıza ve tüm konuklarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca il dışında olması sebebi ile galamıza katılamadığı için çelenk göndererek başarı temennilerinde bulunan Nilüfer Belediyesi Başkanımız Sayın  Turgay Erdem 'e her daim destekçimiz olduğu için çok teşekkür ederiz" dedi. 
Erzurumlu Mümessil filminin başrol oyuncusu Burak Bozdağ ise "böyle bir ilgi beni gerçekten gururlandırdı. yaptıkları bu muhteşem gala için Bursa Nilüfer Erzurumlular platformuna ve başkan Taner Şahika'ya çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.