SPOR Haber Girişi : 09 Kasım 2020 12:26

BÜYÜK SÖZÜ DİNLEMEKTE FAYDA VAR!

BÜYÜK SÖZÜ  DİNLEMEKTE FAYDA VAR!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un sezon başından bu yana ortaya koyduğu kötü performans, akıllara Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in uyarısını getirdi.
SEKMEN ÇOK HAKLIYMIŞ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un sezon başından bu yana ortaya koyduğu kötü performans, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i haklı çıkarttı. Transfer döneminde kendisine danışılmadığından ve istişare edilmediğinden yakınan Başkan Sekmen, Transfer süreci ile ilgili olarak, “üç kuruş fazla olsun, şoför mahalli olsun” ifadesini kullanmıştı. Başkan Mehmet Sekmen, söz konusu tartışmaların yaşandığı dönemde, Erzurumspor'a karşı mesafeli durmuş ve bu durum, Sekmen’in yönetimin başına buyruk hareket ediyor oluşundan rahatsız olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Sekmen, Transfer süreci devam ederken yaptığı bazı açıklamalar ve konuk olduğu televizyon programlarında, Süper Lig’e yeniden yükselmiş olan Erzurumspor için sıradan futbolcular değil, kaliteli ve başarılı oyuncular alınması gerektiğine işaret etmişti.
TAKIMIN PERFORMANSI ÇOK KÖTÜ!
Aynı zamanda Erzurumspor'un Onursal Başkanı da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, o dönemde yaptığı açıklamalarla, aslında Erzurumspor’un yeni transferleriyle ilgili olarak hiçbir sorumluluğunun bulunmadığını ima etmişti. Takımın geldiği nokta, oluşturulan kadronun yetersiz olduğunu gözler önüne sermekle kalmadı, aynı zamanda başkan Sekmen’i de haklı çıkardı. Mavi beyazlı ekibin yeni transferleri, sahada adeta yokları oynarken, takımın bu kötü performansı, lig sıralaması ve puan durumuna da yansıdı. Ligin 8 haftasında bir maç eksikle sadece 8 puan toplayabilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankaragücü ve Kayserispor maçlarının ardından futbolu adeta unutmuş hale geldi.
TARAFTARLAR DA ÇOK ENDİŞELİ…
Erzurumsporlu taraftarlar, transfer sürecinde Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in devre dışı kalmasının çok büyük bir hata olduğunu belirterek, “Keşke bu transferler yapılırken, süreç Başkan Mehmet Sekmen’le birlikte yönetilseydi. Sonuçta bu takım Süper Lig’de mücadele edecek bir takımdı ve yeni alınan oyuncular da bu ayarda olmalıydı. Yeni transferlere bakıyoruz da, biri-ikisi hariç, gerisi bu ligin topçusu değil; bu kadroyla bu yol nasıl yürünecek, doğrusu çok merak ediyoruz. Başkan Sekmen çok haklıymış, üç kuruş fazla olsaymış, şoför mahalli olsaymış. Şimdi biz geriye kalan 12 maçlarla birlikte en az 25 puanı nasıl toplayacağız belli değil!” diye konuştular
Kaynak:yenigün gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.