GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ekim 2020 11:25

BÜYÜKŞEHİR'DE TUNCAY ATASEVER FARKI!

BÜYÜKŞEHİR'DE TUNCAY ATASEVER FARKI!
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediyenin başarılı bürokrat ve daire başkanlarını her ortamda ön plana çıkartıp takdir ediyor. Bunlardan biriside Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever oldu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediyenin başarılı bürokrat ve daire başkanlarını her ortamda ön plana çıkartıp takdir ediyor. Bunlardan biriside Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever oldu. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Barış Bınarı köprüsü bağlantı yolundaki törende bir konuşma yapan Sekmen, yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Fen İşleri Daire Başkanı Atasever’i öve öve bitiremedi. Sekmen, bizzat ismini vererek protokolün önüne çağırdığı Tuncay Atesever için konuklardan özel olarak birde alkış istedi. Erzurum Valisi Okay Memiş’inde bulunduğu protokol, Fen İşleri Daire Başkanı Atasever’i alkışlarıyla ödüllendirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin en mütevazi daire başkanlarından olan Tuncay Atesever, halk arasında sevilip sayıldığı gibi belediyedede herkes tarafından parmakla gösteriliyor. Başkan Sekmen’in adından icraatlarıyla söz ettiren daire başkanı Tuncay Atasever, gayreti ve çalışkanlığı kadar güleryüzü, samimiyeti ve azmiyle de göz dolduruyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.