GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ekim 2022 22:28

ÇALIŞMAK, HER ŞEYİ FETHEDER

ÇALIŞMAK, HER ŞEYİ FETHEDER
ETB Başkanı Hakan Oral, ‘Erzurum birlikte güçlü’ sloganıyla çıktıkları yeni adaylık döneminde, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye asla yer olmadığını, hizmetin üye için memleket için yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

Hakan Oral'a destek çığ gibi büyüyor. 
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Hakan Oral, saha çalışmaları kapsamında, Oltu, Şenkaya ve Narman ilçelerinde borsa üyeleriyle biraya geldi.
Önümüzdeki ay yapılacak seçimlere yeniden aday olan Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçe ziyaretleri çerçevesinde yönetimiyle birlikte Erzurum’un kuzey ilçelerinden Oltu, Şenkaya ve Narman ilçesine adeta çıkarma yapan Başkan Oral, “Sıkmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız” dedi.
Gönüllere dokunuyoruz
Kuzey ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak üyelerle tek tek görüşen Başkan Oral, görev süresi içinde yaptığı hizmetlerin yanı sıra üyelerin desteğiyle yeni dönemde de çok ciddi çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Yapılan ziyaretlerde kendisine gösterilen teveccühün daha fazla çalışma azmi verdiğini ifade eden Başkan Oral, yeni dönemde de projelerinin hazır olduğunu anlattı.  Fırsat verildiği takdirde hazırlanan 12 projeyi üyelerle paylaşan Oral, seçimlerde destek talep etti.
ETB Başkanı Hakan Oral, ‘Erzurum birlikte güçlü’ sloganıyla çıktıkları yeni adaylık döneminde, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye asla yer olmadığını, hizmetin üye için memleket için yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini ifade etti. Projelerden birisi olan lisanslı depoculuk projesinin ilçeler ve üreticiler için önemine dikkat çeken Oral, “ Hem üretici kazanacak, hem de odamızın değerli üyeleri kazanacaktır” dedi.
Yüreğimizde, oyumuzda kırmızı
Kuzey ilçelerindeki borsa üyeleri ise Başkan Hakan Oral’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “ Biz sizden önce borsanın sahip olduğu kimlikten, ne iş yaptığından haberdar değildik. Böyle bir kurumun varlığını bile doğru düzgün bilmiyorduk. Sizin aktif çalışmalarınız ve memlekete kazandırdıklarınızla gördük ki Borsa diye bir kurum varmış ve çok önemliymiş. Bizlerin ne işi düştü ise bize hep destek oldunuz. Sıkıtımız olduğunda elinizden geldiğince yardımcı oldunuz. Olamadıklarınıza da köprü oldunuz.  Yüreğimizde, oyumuzda kırmızı” diyerek oy pusulasındaki renklerini belli ettiler.
Bazı üyeler ise “Hakan Oral’dan önce Ticaret Borsasını sadece kantar olarak biliyorduk. Aslında şehrin en önemli STK’larından biriymiş. Biz bunu başkanın azmi ve çalışmaları sayesinde öğrendik” diye yorum yaptılar.
Bizim derdimiz memlekete hizmet
Kalabalık bir ekiple gerçekleştirdiği ziyaretin büyük teveccüh görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral da “ Bizim derdimiz makam mevki değil, bizim derdimiz bu necip millete hizmet” ifadelerini kullandı.