SPOR Haber Girişi : 02 Kasım 2020 23:06

ÇELEBİSPOR FARK YARATIYOR!

ÇELEBİSPOR FARK YARATIYOR!
Erzurum'da 1995 yılından beridir Karate sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için Ahmet çelebi Önderliğinde hizmet vermeye Başlayan Çelebispor kulübü, İlimizde Binlerce Minik, yıldız ve gençler kategorisinde karateci yetiştirdi.
Geleceğin Karatecileri kuşak sınavının heyecanını yaşadı. 
Erzurum'da 1995 yılından beridir Karate sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için Ahmet çelebi Önderliğinde hizmet vermeye Başlayan Çelebispor kulübü, İlimizde Binlerce Minik, yıldız ve gençler kategorisinde karateci yetiştirdi. Yıldızkent semtinde yeni tesisleri ile yüzlerce kişiye spor yapma imkanı sağlayan Çelebispor kulübü, özellikle karate branşında göz kamaştırıyor. Pandemi nedeniyle Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına büyük itina gösteren Çelebispor kulübünde hafta sonu Minik ve yıldız kategorisinde bulunan geleceğin karateci adayları için kuşak yükseltme sınavı vardı. 100'ün üzerinde sporcunun iştirak ettiği kuşak terfi sınavında veliler çocuklarında daha çok heyecan yaşadı. Sarı, turuncu yeşil mavi, kahverengi ve siyah kuşak sınavlarında bir üst kemere yükselmek isteyen sporcuların sergilediği performans hem velileri hem de antrenörleri sevindirdi. Çelebispor kulüp Başkanı Ahmet Çelebi, "Kulübümüz Karate branşı Ekim dönemi kuşak terfi sınavını 100'ün üzerinde sporcumuzun katılımıyla yaptık. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.