SİYASET Haber Girişi : 29 Şubat 2024 10:33

ÇELİK: GENÇLERİN UMUDU BİZ OLACAĞIZ

ÇELİK: GENÇLERİN UMUDU BİZ OLACAĞIZ
İYİ Parti Aziziye Belediye başkan adayı Fatih Çelik, gençlerin gözdesi oldu. 

"Gençlerin umudu bizde" 
İYİ Parti Aziziye Belediye başkan adayı Fatih Çelik, gençlerin gözdesi oldu. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren İYİ Parti Aziziye belediye başkan adayı Fatih Çelik, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. Özellikle sık sık gençlerle bir araya gelen Çelik, gelecek ile ilgili kaygıları olan genlçlere önemli mesajlar veriyor. 


AK Parti iktidarının gençlerin sorunlarına duyarsız kaldığını ifade eden İYİ Parti Aziziye belediye başkan adayı Fatih Çelik, "Genç kardeşlerimiz ile yaptığımız istişarelerde büyük bir karamsarlık ve umutsuzluk gözlemledik. Özellikle üniversiteyi bitiren ve diplomalarını alan gençlerimizin en büyük kabusu hak ettiği işe girememesi. Biz sorunları çok iyi analiz ediyor ve çözüm noktasında projelerimizi hazırlıyoruz. 

GENÇLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN 

Gençlerimizin içi rahat olsun. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Aziziye'de tüm gençlerimizin ümidi olacağız. Biz sözde değil özde belediyecilik anlayışı ile yola çıktık. Bizde asla torpil olmayacak. Hak edene hak ettiği işi teslim adacağiz. Gençlerimiz için istihdam alanlarını oluşturmak en başlıca görevimiz olacak. Kimse umutsuzluğa kapılmasın" dedi.