SİYASET Haber Girişi : 30 Nisan 2023 22:55

CHP'DE BİR DUBLÖR EKSİKTİ!

CHP'DE BİR DUBLÖR EKSİKTİ!
Yıllardır Erzurum'a karşı gösterdiği duyarsızlık ile bilinen CHP yine ali cengiz oyunları ile seçmenin karşısına çıkıyor. CHP'de aday yok ama dublörü var! 

CHP'de işler ayna çal çal oyna! 
Yıllardır Erzurum'a karşı gösterdiği duyarsızlık ile bilinen CHP yine ali cengiz oyunları ile seçmenin karşısına çıkıyor. CHP'de aday yok ama dublörü var! 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri öncesi CHP yine Erzurum'a bildiği gibi davranmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu'nun dayatması ile Erzurum'dan 1. sıra Milletvekili adayı gösterilen Ayhan Koç'un varlığı ile yokluğu tartışılırken, Aday Koç'un yerine dublörü seçim gezilerinde boy göstermeye başladı. 
Listelerin açıklanmasının ardından merakla beklenen CHP Erzurum milletvekili adayı Ayhan Koç, ikamet ettiği İstanbul'dan Erzurum'a gelirken, Horasanlı olması hasabiyle ilçesinde karargah kurdu. Milletvekili seçimlerinden Erzurum'dan bu seçimde mutlaka 1 vekil çıkarmayı hedefleyen CHP, Adayı Ayhan Koç'un sergiledi tavır ile Erzurum7a ne kadar ilgisiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. İstanbul'dan ekibi ile birlikte gelen Milletvekili adayı Ayhan Koç, yanında birde dublörünü getirmiş. Öyle ki saha çalışmalarından görünmeyen Ayhan Koç'un yerine Asistanı olduğu belirtilen Serkan Bayrak isimli bir şansın yanında CHP Erzurum kadın kolları başkanı Gizem Yıldırım ile ilçe ilçe köy köy gezmesi dikkatlerden kaçmadı. Gittiği her seçim gezisinde Ayhan Koç'un selamını getirdiğini vatandaşlara aktaran "DUBLÖR" Serkan Bayrak yaptığı gezileri birde sosyal medya hesaplarından yaplaşıyor. Erzurum'a ve seçmenlere karşı sergilenen bu tavır vatandaşlar nezdinde büyük tepkiye neden oluyor. Ayhan Koç'un çalışıyormuş gibi görünüp yerine asistanlarını sahaya sürmesi seçim tarihinde de bir ilk olarak hafızalara kazındı. 
Bu arada CHP Milletvekili adayı Ayhan Koç'un "DUBLÖRÜ" Serkan Bayrak'ın sadece İl Kadın Kolları Başkanı Gizem yıldırım ile seçim gezisi yapması da işin bir diğer ilginç yanı. Parti ile hiçbir ilgisi olmayan birinin adaymış gibi seçim gezisi yapması üstüne üstlük sadece kadın kolları başkanı ile birlikte dolaşması da yine dilden dile dolaşmaya başladı.