SİYASET Haber Girişi : 30 Nisan 2023 11:21

CHP'Lİ ADAYIN YÜZÜNE BİLE BAKMADILAR

CHP'Lİ ADAYIN YÜZÜNE BİLE BAKMADILAR
Uzundere ve Tortum'da CHP Milletvekili Adayı Ayhan Koç'a Tepki oldukça fazlaydı.

AYHAN KOÇ'UN YÜZÜNE BİLE BAKMADILAR!
Uzundere ve Tortum'da CHP Milletvekili Adayı Ayhan Koç'a Tepki oldukça fazlaydı. 
HDP ile Yeşil Sol Partisi’nin başını çektiği Emek ve Özgürlük ittifakı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini resmen açıklamasıyla birlikte Millet İttifakı’nın maskesi tamamen düşmüş oldu.
Önceki gün Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından olan Murat Karayılan da yaptığı açıklamayla Kemal Kılıçdaroğlu ve PKK ilişkisini gözler önüne serdi.
Eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin en yetkili ağzı olan Murat Karayılan, PKK’nın Türkiye’yi bölmek değil, değiştirmek ve dönüştürmek istediğini söyledi. Türkiye’ye özerklik getirmek istediklerini ifade eden Terör örgütü PKK'nın en yetkili ağzı Murat Karayılan, 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.
Eli Kanlı Terör Örgütü PKK'nın ele elebaşlarından Murat Karayılan ve HDP ile Yeşil Sol Partisi'nin başını çektiği Emek ve Özgürlük İttifakının, CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceğiz açıklamalarının hemen ertesi günü seçim çalışmaları kapsamında sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen ekibiyle Tortum ve Uzundere'ye giden CHP Erzurum Milletvekili Adayı Ayhan Koç, Tortum ve Uzundereli vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeleri için el uzattı.
CHP Erzurum Milletvekili Adayı Ayhan Koç'un uzattığı eline ellerini bile uzatmayan Tortum ve Uzundereli vatandaşlar, "ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLANLARA DEĞİL OY, ELİMİZİ BİLE UZATMAYIZ" dediler.