SİYASET Haber Girişi : 17 Ocak 2024 14:31

CHP'Lİ SERHAT CAN EŞ MEYDAN OKUDU

CHP'Lİ SERHAT CAN EŞ MEYDAN OKUDU
CHP İl başkanı Serhat Can Eş, AK Parti'ye adeta meydan okuyarak, yerel seçimlerde hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını ve CHP'nin adayları ise seçime damga vuracağını ifade etti. 

CHP'Lİ Eş'ten göz dağı!
CHP İl başkanı Serhat Can Eş, AK Parti'ye adeta meydan okuyarak, yerel seçimlerde hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını ve CHP'nin adayları ise seçime damga vuracağını ifade etti. 
31 Mart yerel seçimleri önçesi ana muhalefet partisi CHP'de Erzurum İl başkanı Serhat Can Eş, AK Parti'ye "Hodri Meydan" dedi. 
Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleme noktasında çalışmaların devam ettiği siyasi partilerde CHP Erzurum'da atağa kalkıyor. İl başkanlığı görenive geldikten sonra yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken ve Erzurum'un sorunlarını sık sık gündeme getirerek vatandaşların beğenisini kazanan Serhat Can Eş, Belediye Başkan adayları ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, "AKP Büyükşehir adayı karşısında kimse yok zannediyor, kusura bakma Başkan, ne Erzurum eski Erzurum, ne CHP eski CHP. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Biz varız, biz geliyoruz. ifadelerini paylaştı.