SPOR Haber Girişi : 05 Nisan 2021 22:39

ÇIKMAMIŞ CANDAN ÜMİT KESİLMEZ!

ÇIKMAMIŞ CANDAN ÜMİT KESİLMEZ!
Konyaspor maçından aldığı yenilgi ile ligde kalma ümitlerini azaltan Erzurumspor çarşamba günü Ankara deplasmanın da Gençlerbirliğine konuk oluyor. iki takım açısında da büyük önem taşıyan maç için mavi beyazlılar yarın Başkente uçacak.
Erzurumspor "ya tamam yada devam" diyecek
Konyaspor maçından aldığı yenilgi ile ligde kalma ümitlerini azaltan Erzurumspor çarşamba günü Ankara deplasmanın da Gençlerbirliğine konuk oluyor. iki takım açısında da büyük önem taşıyan maç için mavi beyazlılar yarın Başkente uçacak. 
Süper ligde yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ilede umduğunu bulamayarak kendi evindeki zorlu maçta Konyaspor'a mağlup olan ve büyük yara alan Erzurumspor, Çarşamba günü belki de ligin en önemli maçına çıkıyor. Rakip ise yine ligde kalma adına varını yoğunu ortaya koyan ve son haftalarda aldığı galibiyetler ile yükselişe geçen gençlerbirliği, 
Konyaspor maçında sergilediği kötü futbol ve aldığı yenilgi ile taraftarlarını kahreden mavi beyazlılar, Süper ligde kalma adına umutları giderek azalttı. Özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda bir türlü istenilen sonuçları alamayan ve rakiplerine puanları kaptıran Erzurumspor, yeni teknik direktör Yılmaz Vural ile de gülemedi. Çarşamba günü saat 16:00'da deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün başlayan mavi beyazlılar, yarın Başkent deplasmanına uçacak. takımda sakatlıkları bulunan novikovas ile Teikeu'nun durumu belli olmazken, kafile Ankara'dan 3 puan ile dönmeyi planlıyor. Her iki takım açısında da büyük önem arz eden karşılaşma için merkez hakem kuruluda bu zorlu maça Suat Arslanboğayı atadı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mesut Nişli 05 Nisan 2021 00:00

    Bence bunlara özel uçak fazla deplasmana otobüsle gitsinler görsünler el bebek gül bebek büyütmeyelim ruhu ile mücadele eden topçu lazım bize