SİYASET Haber Girişi : 05 Mayıs 2022 23:53

CİNİSLİ BURADA KIRKPINAR NEREDE?

CİNİSLİ BURADA KIRKPINAR NEREDE?
İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli Bugün Erzurum'a gelirken İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın Vekilini karşılamaya gitmemesi dikkat çekti. 

Vekil Cinisli burada ama...
İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli Bugün Erzurum'a gelirken İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın Vekilini karşılamaya gitmemesi dikkat çekti. 
Esnaf gezisinin yanı sıra ilçe gezileri yapmak için akşam saatlerinde Uçakla Erzurum'a gelen İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli'yi havaalanında partililer karşılarken İl Başkanı Melih Kırkpınar yine ortalarda yoktu. 
Dünden itibaren Bazı Partililer tarafından Milletvekili Naci Cinisli'nin Erzurum'a yapacağı gezi hakkında sosyal medyadan hazırlanan program paylaşılırken, İl Başkanlığı ve İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın paylaşım yapmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Bugünde akşam saatlerinde uçakla Erzurum'a gelen İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli'yi Partililer karşılarken İl Başkanı Melih kırkpınar'ın havaalanına gitmemesi gözlerden kaçmadı. Edinilen bilgiler göre Misafirleri olduğunu gerekçe gösteren İl Başkanı Melih kırkpınar'ın Vekil Cinisliyi bu yüzden karşılamaya gitmediği öne sürüldü. 
Daha önce Vekil Cinisli ile İl Başkanı Kırkpınar'ın aralarında soğukluk olduğu yönünde çıkan iddialara her iki taraftanda olumlu açıklamalar yaparak buzların eridiği ve herhangi bir sorununs olmadığı ifade edilmişti. Ancak bugün yaşanan bu gelişmenin ardından İYİ Parti'de İl Başkanı Melih Kırkpınar ile Milletvekili Naci Cinisli'nin aralarının yine soğuk olduğu konuşulmaya başlandı. Bazı partililer ise İl Başkanının tavrını eleştirirken, karşılamaya gitmemesini eleştirdiler.