SPOR Haber Girişi : 03 Nisan 2021 12:57

DADAŞ'A MORAL GETİRDİ!

DADAŞ'A MORAL GETİRDİ!
Erzurumspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural yarın Konyaspor'a karşı ilk kez takımın başında sahaya çıkacak. Tecrübeli teknik adamın maç öncesi yaptığı açıklamalar ise taraftarları oldukça heyecanlandırdı.
Ve Yılmaz Vural sahne alıyor
Erzurumspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural yarın Konyaspor'a karşı ilk kez takımın başında sahaya çıkacak. Tecrübeli teknik adamın maç öncesi yaptığı açıklamalar ise taraftarları oldukça heyecanlandırdı. 
Bu sezon teknik direktör konusunda bir türlü yüzü gülmeyen Erzurumspor, yeni teknik direktörü  Yılmaz Vural ile Konyaspor'a karşı hayati önem taşıyan bir maça çıkacak. Hafta başında Erzurum'a gelerek sezon sonuna kadar kendisini mavi beyazlı renklere bağlayan imzayı atan tecrübeli teknik adam 6 yıllık bir aradan sonra yeniden Süper ligde boy gösterecek. 68 yaşındaki teknik direktör Yılmaz Vural'ın Erzurumspor'a gelmesi de taraftarları heyecanlandırırken, takımın ligde kalması adına umutlarda arttı. Mukaveleye imza attıktan sonra futbolcular ile toplantılar gerçekleştiren tecrübeli teknik adam, Erzurumspor'un çok büyük bir camia oyduğunu ve Süper Ligde kalmaktan başka şansının bulunmadığını ifade etti. Son açıklamalarında oynanacak olan 10 karşılaşma olduğunu ve 30 puan hedeflediklerini belirten Vural, " Konya değil Real Madrid gelse bile yenmemiz lazım" diyerek futbolculara kazanmaları adına adeta enerji aşıladı. 
Mavi beyazlı taraftarlar ise Renkli bir kişiliğe sahip olan teknik direktör Yılmaz Vural'a yürekten inanıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.