SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2023 10:27

DADAŞ'IN GENÇLERİ UMUT SAÇTI

DADAŞ'IN GENÇLERİ UMUT SAÇTI
Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sezona bilenen Erzurumspor, dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın Premier Ligi ekiplerinden Sumqayıt takımı ile karşılaştı

Kardeşlerin düellosunu Dadaş kazandı 4-3
Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sezona bilenen Erzurumspor, dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın Premier Ligi ekiplerinden Sumqayıt takımı ile karşılaştı.7 gollü maçı Dadaşlar 4-3 kazandı. Teknik patron Hakan Kutlu’da şans bulan genç oyuncuları göz doldurdu.
Yeni sezon hazırlıkları ikinci kamp dönemini taktik antrenmanları ve hazırlık maçları ile geçiren Erzurumspor, dün akşam Azerbaycan ekiplerinden Sumqayıt ile Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde hazırlık maçı oynadı. 
Karşılaşmayı Rize Bölgesinden Muhammet Ali Metoğlu yönetirken Murat Şener ve Cemil Tunç kendisine yardımcılık yaptı. Karşılaşmanın dördüncü  hakemliğini ise Melih Kurt yaptı. Mavi beyazlı ekip karşılaşmayı Hüseyin Mevlütoğlu, Eren Tozlu, Özgür Sert ve Gürkan Varlık’ın golleriyle 4-3 kazandı. Azerbaycan  ekibinde Erik Sorga attığı üç golle hattrick yaptı.
Müsabakanın ardından tribünlerdeki bin dolayındaki taraftar her iki takım oyuncularını alkışlarla soyunma odalarına gönderdi. Erzurumspor, üçüncü hazırlık maçını 2 Ağustos’ta Ümraniyespor ile oynayacak