SPOR Haber Girişi : 26 Ocak 2024 11:04

DADAŞ RUHU BU İŞTE

DADAŞ RUHU BU İŞTE
Yaşamının her alanında mavi beyazlı renkler ile bütünleşen ve Erzurumspor sevgisinde sınır tanımayan Yavuz Tahtacı, İstanbul'da da takımı yalnız bırakmadı. 

Dadaş ruhu sevdasının peşini bırakmıyor. 
Yaşamının her alanında mavi beyazlı renkler ile bütünleşen ve Erzurumspor sevgisinde sınır tanımayan Yavuz Tahtacı, İstanbul'da da takımı yalnız bırakmadı. 
Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tahtacı, yarın Manisa FK ile deplasmanda karşılaşacak olan ve müsabaka öncesi İstanbul'da hazırlıklarını devam ettiren mavi beyazlı takımı bir an olsun yalnız bırakmmadı. 
İstanbul'da yaşamını sürdüren ve dadaşlık ruhunu en iyi sergileyen isimlerden biri olan Yavuz Tahtacı, Gerek deplasman gerekse Erzsurum'daki maçlarda her daim takımın yanında yer alıyor. Yaşamını mavi beyazlı renkler ile özdeşleştiren Tahtacı, Manisa maçı öncesi İstanbul'da hazırlıklarını sürdünen Erzurumspor'u bir an olsun yalnız bırakmadı. Antrenmanlar öncesi oyunculara tatlı ziyafeti çektiren ve futbolcular ile yakından ilgilenen yönetim kurulu üyesi Yavuz Tahtacı, caimadanda takdir topluyor. 
Deplasmanda oynanacak olan Manisa FK maçı öncesi takıma başarılar dileyen Tahtacı, "Sözde değil özde Erzurum ve Erzurumsporlu olmak lazım. Keşke İstanbul'da bulunan Erzurum dernekleri, federasyon ve Konfederasyon temsilcileride takımımızı ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettirselerdi. Ancak malesef bu tablo bir türlü gerçekleşmiyor. Söylenecek çok şey var ama anlayan olmadığı için konuşmanında bir önemi kalmıyor. Erzurumspor sevgisi içten olmalı. sözde Erzurum ve Erzurumsporlu olunmuyor. Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimiz müthiş bir birlik beraberlik öğreni sergilerken, camiada bu birlikteliği göremiyoruz"dedi.