YAŞAM Haber Girişi : 24 Haziran 2020 22:15

DAR BEKLEDİLER!

DAR BEKLEDİLER!
Erzurum’daki elektrik tedarik şirketi olan Aras Elektrik, normale döndü. Şirket, pandemi dönemi sebebiyle borçlarını ödeyemeyen abonelerin elektriğini 1 Temmuz itibariyle keseceğini duyurdu
Erzurum’daki elektrik tedarik şirketi olan Aras Elektrik, normale döndü. Şirket, pandemi dönemi sebebiyle borçlarını ödeyemeyen abonelerin elektriğini 1 Temmuz itibariyle keseceğini duyurdu.Hükumetin aldığı pandemi kararları sonrası piyasalarda yaşanan durgunluk ve esnafında içinde bulunduğu çıkmaz, tüm sektörleri karar kara düşündürürken, eketrik dağıtım şirketi Aras, 1 temmuz itibari ile borçlarını ödemeyen abonelerini tehdit eder gibi kısa mesajlar ile bilgilendirdi. Şirketin abonelerin cep telefonlarına gönderdiği mesajda şu uyarı yapıldı: “Sayın müşterimiz; COVID-19 Normalleşme Planı kapsamında borçlu olan müşterilerimize 1 Temmuz itibariyle elektrik arzı yapılmayacaktır. Bu nedenle elektriğinizin kesilmemesi için fatura ödemelerinizi (……….) yapabilirsiniz…” Aras elektrik firmasından gelen bu şok mesaj karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, firma yetkililerine tepki gösterdi. vatandaşlar, " Tüm Dünyayı etkisi altına alan salgını henüz atlatamamışken, birilerinin sağlıktan çok parayı düşünmesi çok garip. fatura tahsilatları için 1 temmuzu dar beklemişler"diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.