SİYASET Haber Girişi : 16 Şubat 2024 12:24

DAVULLAR ZURNALAR İLE KARŞILANIYOR

DAVULLAR ZURNALAR İLE KARŞILANIYOR
AK Parti tarafından Narman Belediye Başkan adayı olan Aydemir Adem Kınalı, seçim gezilerinde davul zurnalar ile karşılanıyor. 

Davullar Zurlanar ile karşılanıyor. 
AK Parti tarafından Narman Belediye Başkan adayı olan Aydemir Adem Kınalı, seçim gezilerinde davul zurnalar ile karşılanıyor. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Narman belediye başkan adayı gösterilen Aydemir Adem Kınalı, seçcim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken, gerek ilçede ve gerekse köylerde vatandaşların büyük ilgisini görüyor. İlçenin sevilen bir ismi olan Aydemir Adem Kınalı'nın aday gösterilmesinden büyük memnunluk duyan Narmanlılar, başkan adayını davullar ve zurnalar ile karşılıyor. 


Gittiği her köy ve ilçe merkezinde halkın sıcak ilgisi ile karşılanan AK parti Narman belediye başkan adayı Aydemir Adem Kınalı, gördüğü ilgi ve alakadan dolayı büyük mutluluk yaşıyor. 
Narman'ın gelişmesi ve kalkınması için yola çıktıklarını ifade eden başkan adayı Aydemir Adem Kınalı, İlçede istihdam, kalkınma ve yatırım seferberliği konusunda dev adımlar atıldığını, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sosyal belediyecilik ve sosyal yardım konularında da örnek belediyecilik uygulamalarını yapılacak hizmet kervanı adımlarıyla sürdüreceklerini açıkladı.


‘ÜRETKEN, ŞEFKATLİ, YENİLİKÇİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE ÇALIŞACAĞIZ’
Türkiye Yüz Yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın, “gerçek belediyecilik” sözünü, “üretken, adil, erişilebilir, vizyoner, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı, dinamik ve vatansever belediyecilik” anlayışı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılı yönetim ve istikrarlı belediyecelik hizmetlerine her geçen gün yeni projeler eklenerek başarılı bir yönetim kadrosu ile vatandaşlara gönül hizmetine devam edeceklerini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Narman Belediye Başkan Adayı Adem Kınalı, Narman’nın değişim ve dönüşüm ile birlikte dinamik bir sürece girileceğini , atılacak dev adımlarla ilçenin hak ettiği noktalara geleceğini ve potansiyelini ortaya çıkaracağını ifade etti.