SPOR Haber Girişi : 16 Haziran 2022 23:29

DESTEK YOK KÖSTEK ÇOK!

DESTEK YOK KÖSTEK ÇOK!
Erzurumspor'da yeni sezon öncesi gerek yönetim ve gerekse kadro krizinin akıbeti belli olmazken, fısıltı gazetelerinin ortaya attığı asılsız iddialar büyük tepki topluyor. 

Destek yok ama köstek çok! 

Erzurumspor'da yeni sezon öncesi gerek yönetim ve gerekse kadro krizinin akıbeti belli olmazken, fısıltı gazetelerinin ortaya attığı asılsız iddialar büyük tepki topluyor. 
Erzurumspor'un başarısızlığında ortaya çıkan ve sadece sosyal medya hesaplarından asılsız iddialar ortaya atarak yaygara koparan kimi köstebekler, yine meydanı boş buldu. 
Yönetimsel krizin yaşandığı mavi beyazlı kulüpte bazı yöneticilerin transfer tahtasını açmak için yaptığı yoğun çalışmaları görmezden gelen ve bilgi kirliliğine sebep olarak kendilerine gündem yapan sözde bazı spor adamları, sevdalısı olduklarını dile getirdikleri Erzurumspor kulübüne adeta ihanet ediyor.
Kulübün içinde bulunduğu durumu kendi lehlerine çeviren bu köstebekler, son günlerde yine ortaya çıkmaya başladı. Takımda sözleşmesi devam eden yabancı oyuncuların yanı sıra yerli oyuncuların sayısını dahi bilmeyen ve yeni sezon öncesi ucuz kahramanlığa soyunarak sürekli ahkam kesen bu sosyal medya maymunları, meydanı boş bulmuş olacaklar ki, atıp tutmaktan hiç geri durmuyorlar. 
Erzurumspor'a bugüne kadar hiçbir katkıları olmayan ve sadece kötü günde ortaya çıkarak spor adamı kisvesine bürünüp şekilden şekile giren namı diğer bu küfürbaz zavallılar, kendilerine prim yapmak adına Erzurumspor'a zarar vermekten zerre kadar çekinmiyorlar. 
Marifeti sadece kendilerinden menkul olan ve kendileriyle aynı kafayı yaşayanların verdiği gazla turbo motora dönüşen bu tipler, yağ yaktıklarının farkına bile varmıyorlar. 
Onlara bir çift sözümüz var!
Bu takımın yakasından düşün artık. Bu takım sizden geçmişte ne gördü ki, bundan sonra ne görsün. 
Çekin elinizi bu takımın üstünden, hatta altından bile çekin. 
Sizden bir cacık olmaz, bunu sizde biliyorsunuz, biz de biliyoruz. 
O ki diyorsunuz ya, biz Erzurumspor delisiyiz diye. 
Bu kulübe akıllı adamlar lazım, çünkü ortalıkta yeterince akılsız, yeterince çapsız, yeterince lüzumsuz ve yeterince deli var zaten.