SPOR Haber Girişi : 16 Temmuz 2020 14:54

DUALARIMIZ CEMAL POLAT İÇİN

DUALARIMIZ CEMAL POLAT İÇİN
Efsane Başkan Cemal Polat, yarın çok önemli bir ameliyata girecek. Daha önce iki kez kalp krizi geçiren Polat yarın Bursa da kalp ameliyatı olacak
Cemal Polat Yarın Kalp ameliyatı için bıçak altına yatacak 
Erzurumspor’u 30 yıl aradan sonra Süper Lige çıkaran Kulüp Başkanı olarak tarihe geçen efsane başkan Cemal Polat, geçtiğimiz aylarda ikinci kez kalp krizi geçirmiş ve hastanede tedavi edilerek taburcu edilmişti. Doktoru tarafından yapılan tedavi sürecinin ardından kalp ameliyatı olması gereken Erzurumspor Eski Başkanlarından Cemal polat, yarın Bursa’da bıçak altına yatacak. Daha önce de Erzurum’da iki kez kalp krizi geçiren Cemal Polat,ın Kalp ameliyatına girecek olan efsane başkan için gerek Erzurumspor caiması ve gerekse sevenleri duaları ile polatın yanında olacak. Türk futbolunda adını altın harflerle yazdıran ve Erzurumspor'u süper lige çıkararak efsane olan Cemal Polat'a habergen.net ailesi olarak acil şifalar diliyor ve kalp ameliyatının başarılı geçerek eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.