YAŞAM Haber Girişi : 17 Nisan 2021 01:08

DUALARIMIZ SENİNLE NECATİ AMCA

DUALARIMIZ SENİNLE NECATİ AMCA
Erzurum Basınının Duayen Gazetecilerinden Necati Çakır'da Koronavirüs'e yakalandı.
Dualarımız seninle
Erzurum Basınının Duayen Gazetecilerinden Necati Çakır'da Koronavirüs'e yakalandı. 
Basın camisında önemli bir isim olan Necati Çakır, Covid illetine yakalanan isimler kervanına da katıldı. evinde istirahat ederken eşi ile birlikte hafif bir halsizlik şikayetine ile hastaneye test vermeye giden Çakır, kendisinin ve eşinin yapılan testlerinin pozitif çıkması ile karantinaya alındı. 
Erzurum şehir hastanesinde ilk gün durumu iyi olan Necati Çakır'ın gece itibari ile durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 
Basın camiasının sevilen isimlerinden biri olan ve bu sektörde birçok gazetecinin yetişmesinde de emeği olan Necati Çakır'ın koronavirüse yakalanması ve yoğun bakıma kaldırılması basın camiasında büyük üzüntüye sebep oldu. 
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Metin Barlak, Necati Çakır'a acil şifalar diledi. Başkan Barlak, "Necati amcamız Erzurum basını için çok önemli bir isimdir. inşallah yoğun bakımdan bir an önce çıkacak ve yeniden aramıza katılacak. temennimiz bu yöndedir. Rabbim tüm hastalarımıza bu mübarek ayda şifalar versin." dedi. Bizde habergen.net ailesi olarak Necati amcamıza Allahtan acil şifalar diliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.