SPOR Haber Girişi : 28 Haziran 2020 22:24

EFSANE MÜDÜR VEFAT ETTİ!

EFSANE MÜDÜR VEFAT ETTİ!
Erzurumspor’un efsane kulüp müdürü Tuncer Çakmur’un ölüm haberi Erzurumspor camiasını ve Mavi-beyazlı kulübe gönül verenleri yasa boğdu.
Efsane müdüre son görev
Erzurumspor’un kurucu üyeleri arasında yer alan ve yıllarca Mavi-beyazlı kulübün müdürlüğünü yapan Tuncer Çakmur hayatını kaybetti. Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile efsaneleşen Çakmur, dün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
1968’de kurulan Erzurumspor’un kurucu üyeleri arasında yer alan ve yıllarca Mavi-beyazlı kulüpte, Kulüp Müdürlüğü yapan Çakmur, efsaneleşmişti.
Erzurumspor camiasında ve taraftarlar arasında her zaman büyük saygınlığı olan Tuncer Çakmur, çalışkanlığı ve dürüst kişiliği ile hep takdir gören isim oldu.
84 yaşında hayatını kaybeden Çakmur, 15 gündür Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu.
Dualarla toprağa verildi
Efsane kulüp Müdürü Tuncer Çakmur’un cenaze namazı Asri Mezarlıkta kılında. Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ile vatandaşlar Tuncer Çakmur’un cenaze namazına katıldı. Oğulları Bülent ve Levent Çakmur ile yakınları cenaze namazında ayakta durmakta güçlük çektiler. Üzgün ve bitkin oldukları her halinden beli olan iki kardeşi cenazeye katılanlar teskin etti.  Tuncer Çakmur, Saat 14:00'de Asri Mezarlık'ta kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
BB Erzurumspor’dan Çakmur’a vefa
Erzurumspor’un unutulmaz kulüp müdürü Tuncer Çakmur’un vefat haberinin ardından BB Erzurumspor Kulübü de yaptığı paylaşımlarla efsane kulüp müdürünü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.
Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Efsane Erzurumspor’umuzun yıllarca kulüp müdürlüğünü yapmış, mavi beyazlı camianın emektar isimlerinden Tuncer Çakmur‘u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kıymetli büyüğümüze Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.”
Kafkas ziyaret etmişti
TFF Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu  Kafkas, Erzurumspor’da forma giydiği yıllarda takdir ettiği Tuncer Çakmur’u geçtiğimiz yıl evinde ziyaret ederek, kendisine olan vefasını göstermişti.
Bizde Habergen  ailesi olarak, Tuncer Çakmur’a Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere eş, dost ve sevenleri ile Erzurumspor camiasına başsağlığı diliyoruz.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.