SİYASET Haber Girişi : 14 Haziran 2023 23:16

ELMALI'DAN BEŞTAŞ'A TOKAT GİBİ CEVAP!

ELMALI'DAN BEŞTAŞ'A TOKAT GİBİ CEVAP!
Cumhur ittifakının vekilleri sus pus olunca HDP'liye ağzının yapını Av. Ebubekir Elmalı verdi. 

Meydanı boş bulan Danış sert kayaya çarptı. 
Cumhur ittifakının vekilleri sus pus olunca HDP'liye ağzının yapını Av. Ebubekir Elmalı verdi. 
Yeşil Sol Parti Erzurum Milletvekili ve Partinin grup Başkan vekili Meral Danış Beştaş, Sosyal medya hesabından Erzurum'un güney ilçelerinde bazı köylerin yol problemlerini olduğunu öne sürerek paylaşımlar yaptı. 
İşte Meral Danış Beştaş'ın paylaşımı: 
"Yol yurttaşların en temel ihtiyacıdır ve kişinin oy verdiği partiye alacağı hizmet engellenemez! Erzurum’da köy yolları AKP’ye oy verilip verilmemesine göre yapılıyor ya da yapılmıyor. Bunun peşini bırakmayacağız" 
Madde Madde kendince bazı köylerinde isimlerini ön plana çıkararak yol yapımında çifte stardart yapıldığını İddia eden Yeşil Sol partili Milletvekili meydanı boş buldu ve sosyal medyada kendince prim yapmaya kalkıştı. Danış'ın sosyal medyada yaptığı bu paylaşıma Cumhur ittifakından yer alan AK Parti ve MHP Erzurum Milletvekillerinden 
ses çıkmazken, 28 dönem AK Parti'den Erzurum Milletvekili aday adayı olan Av. Ebubekir Elmalı, belgeleri ile Yeşil Sol Parti'li Meral Danış Beştaş'a tokat gibi cevabı yapıştırdı. İşte Elmalı'nın Meral Danış Beştaş'a verdiği cevap: 
"İşte ithal vekile oy verilirse böyle olur. Birazdan Ak partiye oy vermiyor diye yolu yapılmıyor dediğiniz Karaçoban “Binpınar” yolunun fotoğraflarını paylaşacağım. 
Söylenenlere inanmayın, zahmet edin seçim bölgenize gidin yerinde tespit yapın. Böylece Komik duruma düşmezsiniz"... 
Ardından Elmalı danış’ın yapılmadığını iddia ettiği köy yolunun köyün merkezine kadar asfalt olduğu görüntüyü paylaştı.