SPOR Haber Girişi : 09 Mayıs 2021 15:13

EMEK HIRSIZINA BAK SEN!

EMEK HIRSIZINA BAK SEN!
Erzurumspor'da başı boşluluk ve disiplinsizlik öyle bir hal almış ki herkes bildiğini okuyor.
Altıda aynı üstü de! 
Erzurumspor'da başı boşluluk ve disiplinsizlik öyle bir hal almış ki herkes bildiğini okuyor. İşte bunlara son örnek geldiği günden beri tepki toplayan ve istenmeyen adam ilan edilen Altyapı koordinatörü Tolga Şanbay.  
Erzurumspor'da son bir yılda gerek A takımda ve gerekse Altyapı da gün geçmiyor ki bir rezalet yaşanmasın. A takımda Süper lig serüveni biterken, altyapı da ise ithal koordinatörün yaptıkları Erzurumspor adına tam bir rezillik. 
U-19 liginin başlaması ile birlikte büyük bir skandala imza atan ve ilk maçta cezalı oyuncu oynatarak kulübün adını ayaklar altına alan Kocaeli li koordinatör Tolga Şanbay, şimdi emek hırsızlığına soyundu. 
Hem de bu hırsızlığı yaparken birde kendi ilinin gazetecisinden destek aldı. Yakutiyespor'dan Erzurumspor alt yapısına verilen Özgür Sert'in Fenerbahçe maçında oyuna girerek  gol atması ve iyi bir performans sergilemesinin ardından bir anda ortaya çıkan Tolga Şanbay, kendine piyasa yapmak için Kocaelinden bir gazeteci kiralayarak haber yaptırdı. üstelik haberin konusu ise güya kendisinin Türk futboluna kazandırdığı Özgür sert oldu!. 
Alt yapıda geldiği günden beri Erzurum'lu çocuklara karşı tavrı ve soğuk duruşu ile dikkat çeken ve kulübe karından çok zararı olan Tolga Şanbay, kendi Memleketi Kocaelinden bir haber sitesine Ismarlama bir haber yaptırarak kendini ön plana çıkarmayı amaçlamış. Üstelik bunu yaparken de Özgür Sert'in Yakutiyespor da antrenör Kurtulay Öksüz'ün emeklerini resmen çalmış. 
Çünkü Özgür'ün A takıma kadar yükselmesi ve gelişiminde Tolga Şanbay'ın hiçbir katkısı olmazken, Erzurum'lu antrenörleri de dışlayarak ucuz kahramanlık peşine düşmüş. 
İddiaların ardı arkasının kesilmediği Tolga Şanbay ile ilgili kendisini alt yapının başına getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i de bu tür kiralık haber yaptırarak ikna yoluna gittiği ifade ediliyor.  Meydanı boş bulan ve amatör takımların varlığından bile haber olmayan Tolga Şanbay'ın emek hırsızlığına kimsenin ses çıkarmaması da işin bir başka ilginç yanı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 11 Mayıs 2021 00:00

    Yorumunuz

  • Erzurum düşmanları... 09 Mayıs 2021 00:00

    Evet TOLGA burası erzurum ama sen kocaelinden haber yatırıyorsun işte görüyormusun erzurumda 20 tane hoca sana yaptırım yapamıyor????niye biliyormusun seni yalamaktan zamanları kalmıyor hepsi öğretmen memur işleri anca bitiyor birde gelip seni yalamaktan..Yaf siz nasıl bir insansiniz hhepimiz okumuş insanlarsınız orda sizden başka kimse olmaz bari tolga nin karşısında dik durun şimdi .. Yarın geberdiğinizde erzurumlular size taziye dileyecek tolga değil unutmayın bari içimizden biri çıkıp direktörlük yapsın ama maaş yok yaa hepsini tolga babanız aldı götürdü

  • Adınız Soyadınız 09 Mayıs 2021 00:00

    Yorumunuz

  • Hakkımız helal değil.. 09 Mayıs 2021 00:00

    Evet yıllarca bu şehrin ekmeğini yediniz bu kulüp ten nemalandınız lisans büyüktünüz ama.ne hikmetse en büyük kazığı bu şehrin çocuklarına attınız dışardan gelenlerin sırtını sıvazlayıp bizlerin yüzüne bakmadınız işte sizler bu kadar erzurumlusunuz şu an 19 takımında 3 tane ilk 11 de erzurumlu oynuyor oda aman işte ama bi diyarbakırlı bi bursalı bi tokatlı bi fransalı bi zenci peki kulüpte 11 e yakın turkiyeyi birkajn yurt dışından adam.getirmişsiniz yanlarına veremiyorlar ama.onlardan daha iyi olanlari gönderip burdakileri.besliyirsunuz sizede bu yakışır karekter meselesi hepimiz hepinizi allaha havale etmişiz siz hoca olsanız bitane tolga denen sahtekarın g.... yalamazsınız.. bir günde prof yapıp ertesi gün a takım maçına çıkarıyorsunuz demi ama 11 yılını bu takıma vermiş fırat haluk ahmet Doğukan yusuf islam emircan dışarda haaaaa pardon onlar erzurumlu sonrada tolga kalkar der erzurumlulari sevmiyorum niye 15.000 maaş alırken lüks otelde kalırken altına kiralık araba ayda iki kez uçakla evine giderken erzurum iyi ama erzurjm çocukları sevimsiz asıl sevimsiz sensin yanındaki yalamalarin

  • Sevdamız erzurum spor.. 09 Mayıs 2021 00:00

    Az yazılmış naci bey emin olun.. Bu tolga efendi geleli 11 aya yakın bir süredir. Burda geldiği günden.beri erzurum cocuklarına antipati duyması işin.nir başka yönü geldikten bir kaç hafta sonra beraberinde getireceklerini kafaya koyduğu için başladı yıllarca erzurum spora emek vermiş erzurumun çocuklarını göndermeye melik ahmet Doğukan hasancan emircan fatih bunlar bir kaçı suçları erzurumlu olmaktı şimdi.demezlermi adama ey yasin deniz efendi sen ne iş yapıyordun tolga abin erzurumlu çocuklara düşman gözüyle bakarken peki ey hocalar siz nesiydiniz orda niye karışasınız iki hoca hariç hepinizin ek işleri var demi burdan aldığıniz para ekstra erzurumlu çocuklar çokta umrunuzda ...sebati efendi 70 yaşındasın halen orda birilerinin uşaklığını yapıyorsun o kabadayı ogulalrinda sana baba yeter demiyor niye 3000 iyi para Takim yok antreman yok mac yok o aldigin para haram.be haram hepiniz için diyorum kimin parasını alıp yiyorsunuz allah sorsun size ilyas bey sen lisansız olanlar siz aldığınız para cocukalrinza yediddigijjz para haram allah sorsun..naci bey allah senden razı olsun