YAŞAM Haber Girişi : 11 Eylül 2020 23:52

EMRE KOÇ FARKINI GÖSTERDİ!

EMRE KOÇ FARKINI GÖSTERDİ!
Büyükşehir Belediyesi Basın ve halkla ilişkiler Daire Başkanlığına atanan Emre Koç, bir ilke imza attı. Genç Bürokrat, basın emekçilerine karşı vefalı olduğunu gözler önüne serdi.
Büyükşehir Belediyesi Basın ve halkla ilişkiler Daire Başkanlığına atanan Emre Koç, bir ilke imza attı. Genç Bürokrat, basın emekçilerine karşı vefalı olduğunu gözler önüne serdi. Kültür Müdürlüğü görevinden Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına atanan Emre Koç, yeni bir uygulamaya imza attı. Basın Camiasında doğum günü olan gazeteciler bundan böyle jestler yapılacak. Önce kısa mesajla doğum günü olan gazetecilere kutlama mesajı yayınlanıyor. Ardından ise tabi ki pasta merasimi yapılıyor. yeni uygulamada ilk jest ise Habergen.net Genel yayın yönetmeni Naci Ergen'e yapıldı. Doğum günü vesilesi ile basın biriminden sorumlu Daire Başkanı Emre Koç, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü Cengiz Durular ile birlikte Ergen'e sürpriz yaparak doğum günü pastası kesti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet sekmenin'in hediyesini takdim etti. kutlama esnasında Nokta25.com Genel yayın Yönetmeni Samet Özünal'da özel kutlamada yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanı Emre Koç'un bu anlamlı davranışı basın emekçileri tarafından takdirle karşılandı. Habergen.net Ailesi olarak Başta Emre Koç olmak üzere Cengiz Durular ve yoğun programından dolayı doğum günü kutlamasına katılamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.