SİYASET Haber Girişi : 19 Aralık 2023 10:08

EMRULLAH AKPUNAR SAHAYA İNDİ

EMRULLAH AKPUNAR SAHAYA İNDİ
Yeniden Refah Partisinden Aziziye Belediye Başkan adayı olan Emrullah Akpunar sahaya indi. 

Emrullah Akpunar "Bismillah" dedi. 
Yeniden Refah Partisinden Aziziye Belediye Başkan adayı olan Emrullah Akpunar sahaya indi. 
2019 yerel seçimlerinden Bağımsız olarak Aziziye Belediye Başkan adayı olan ve oy Pusulasında son sırada olmasına rağmen aldığı oy oranı ile dikkat çeken Emrullah Akpunar, 31 mart yerel seçimleri öncesi Yeniden Refah partisinden aldığı teklifi kabul etti ve Aziziye Belediye Başkan adayı oldu. Gerek Ilıca, gerek dadaşkent ve gerekse Aziziye ilcesinin köylerinde çok sevilen ve desteklenen bir isim olan Emrullah Akpunar, "Bismillah" diyerek Seçim çalışmalarına başladı. 

AZİZİYE BİZİMLE GÜLECEK
Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile görüşen ve Adaylığının açıklanmasının ardından Erzurum'a dönen Emrullah Akpunar, Kolları sıvayarak seçim çalışmalarına startı verdi. Aziziye İlçesinin yığınla sorunu olduğunu ve bu sorunları yakından bildiğini ifade eden Akpunar, " 1 Nisan'da inşallah Aziziye ilçesine güneş farklı doğacak.  Bizim belediyecilik anlayışımızda kişilerin değil, halkın menfaati ön planlanda olacak. Daha demokratik, üretici, birlikçi, katılımcı, sosyal, adaletçi bir anlayışla kişisel beklentilerden çok ilçe halkının menfaatleri ön planlanda tutularak projeler üretip yine vatandaşımızla birlikte gerçekleştireceğiz.
Şeffaf olacağız. İlçede yaşayan herkes, Belediyenin kaynaklarının ne olduğunu, nasıl harcandığını iyi bilecek. Yapacağımız hizmetler ile farkımızı göstereceğiz. Aziziyeli her şeyin en güzeline layıktır" dedi.