GÜNDEM Haber Girişi : 11 Nisan 2024 13:09

EMŞAV'DAN ANLAMLI ZİYARET

EMŞAV'DAN ANLAMLI ZİYARET
Hayrettin Aydın ve ekibi, Emniyet teşkilatının polis bayramı ve Ramazan bayramını kutladı. 

Emniyet teşkilatına Anlanlı ziyaret. 
Hayrettin Aydın ve ekibi, Emniyet teşkilatının polis bayramı ve Ramazan bayramını kutladı. 
Kısa adı (EMŞAV) olan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Doğu Anadolu Bölge Başkanı Hayrettin Aydın Beraberinde ekibi ile birlikte Emniyet Teşkilatı'nın 179.Kuruluş Yılını ve 10 Nisan Polis Bayramını'da kutladılar.


EMŞAV başkanı Hayrettin Aydın beraberinde Erzurum İl başkanı Mikail Akpınar, İl başkan yardımcıları Abdulhakim Aydın, Furkan Şimşek, ve vakıf sekreteri Kardelen Sığmaz ile birlikte  İl emniyet müdürü Kadir Yırtar'a bir ziyaret gerçekleştirdiler ve Emniyet teşkilatının 179. kuruluş yılı ve nisan ayının ilk haftası kutlanan polis bayramını tebrik ettiler. 


Ramazan bayramı dolayısıyla birde bayram kutlaması yayınlayan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Doğu Anadolu Bölge Başkanı Hayrettin Aydın, "Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularının perçinlemesini temmeni ediyor ve tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutluyorum. Gazze'de, Doğu Türkistan'da, Suriye'ye tüm İslam coğrafyasında yapılan zulümlerin son bulması temennisiyle başta Vatanımız, Milletimiz, Bayrağımız, Dinimiz uğruna canlarını feda eden Şehitlerirmize rahmet Gazilerimize acil şifalar ve hayırlı ömürler diliyorum" dedi.