SPOR Haber Girişi : 02 Mart 2021 12:33

EN "MÖKKEM" ZİYARET!

EN
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Erzurum'un sevilen simalarından biri olan "Mökkem dadaş" lakabı ile bilinen Salih Bayram'ı evinde ziyaret etti.
Başkan Uçar'dan Mökkem Dadaş'a anlamlı ziyaret
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Erzurum'un sevilen simalarından biri olan "Mökkem dadaş" lakabı ile bilinen Salih Bayram'ı evinde ziyaret etti. 
Mökkem dadaş Salih Bayram aslında Erzurum'un son dönemdeki sembollerinden biridir. Dadaş Kıyafeti ile günlük yaşamını bütünleştiren ve Maddi dururu iyi olmamasına rağmen gönlü zengin kişiliği ile tanınan Mökkem dadaş, sosyal medyada da büyük beğeni toplayan bir isim. Gecekondu evinde mütevazi bir yaşam sürdüren Mökkem dadaş, ilerlemiş yaşına rağmen kimseye muhtaç olmamak için elinden gelen her işi yapıyor. sosyal Belediyecilik anlamında sık sık esnaf ve vatandaşlara yönelik sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'da Mökkem Dadaş Salih Bayram'ı unutmadı. 
Başkan Uçar, evinde ziyaret etitği Mökkem dadaş Salih Bayram ile hoş bir sohbet yaptı. Renkli bir kişiliğe sahip olan Mökkem dadaş, Başkan Uçar7ın ziyaretinden ötürü büyük mutluluk yaşadı. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ise "Erzurum’un sevilen simalarından “Möggem” lakaplı Salih Bayram abimizi evinde ziyaret edip, epeyce dertleştik. Kendisine Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Salih abimiz Erzurum'un yaşayan Değerlerinden biridir. Bizlerde bu değerlerimize sahip çıkma adına elimizden geleni yapacağız. Gönlü ve kalbi hoş bir insan olan Salih Bayram abimizin her zaman yanında olacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.