SPOR Haber Girişi : 29 Ekim 2021 23:09

ERKAN SÖZERİ :BALIKESİR MAÇINA ODAKLANDIK

ERKAN SÖZERİ :BALIKESİR MAÇINA ODAKLANDIK
Pazar günü Balıkesirspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, artık kupayı değil ligi düşünmek zorunda olduklarını söyledi.
Pazar günü Balıkesirspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, artık kupayı değil ligi düşünmek zorunda olduklarını söyledi. 
Nazilli Belediyespor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Tabi ki Kupa bizim için bir araçtı. Bizim hedefimiz lig. Ancak ilk 30 dakika boyunca büyük hayal kırıklığı yaşadım. Nazilli karşısında şansı verdiğim oyuncular, forma kapabilmek için daha çok çalışacaklar” dedi.
Mavi beyazlı takımın teknik patronu Erkan Sözeri,  “Ziraat Türkiye kupası bizim için bir araçtı. Tur atlayarak bundan sonraki kademede de genç ve yeteri kadar şans bulamayan oyuncularıma şans vererek onlara maç ritmi kazandırmak istiyorduk ama olmadı. Tabi ki, kupa maçı da olsa turu kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak bizim önceliğimiz ve hedefimiz lig” dedi.
İlk 30 dakika tam bir hayal kırıklığı
Mavi-beyazlı takımda Nazilli karşısında şans verdiği oyuncuların bir çoğunun hayal kırıklığı yaşattığına işaret eden tecrübeli teknik adam, “Hem oyun olarak hem de bireysel performans bakımından sınıfta kaldık. Ancak ilerleyen dakikalarda ve devre arasında yaptığımız konuşmalarda durumu düzelttik. Çok da pozisyon bulduk, ama maç penaltılara kadar uzadı.  Nazilli maçında şans verdiğimiz bir çok futbolcumuz ligde forma kapabilmek için daha çok çalışacaklar. Ben durumu kendilerine de toplantıda ilettim. Formayı ben vermeyeceğim, futbolcunun kendisi kapacak” dedi.
Her şeyde bir hayır vardır
Teknik Patron Erkan Sözeri, ZTK’da turu penaltılarla kaybetmeleriyle ilgili olarak da, “Her şeyde bir hayır vardır. Biz yolumuza kupada da devam ederek, oynamayan oyunculara oynama şansı oluşturmak istiyorduk olmadı. İnşallah kupadaki hatalarımızı ligde tekrar etmeyeceğiz. Balıkesirspor maçını taraftarımızın da destekleriyle kazanarak hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Oyuncularım da kupada turu kaybettikleri için üzgünler. Artık antrenmanlarda yeteri şansı bulamayan oyuncularımızın formlarını yukarı çekmek için çalışacağız” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kadir erzurum 30 Ekim 2021 00:00

    Tabi tabi pilav olmadi lapaya döndü..erkan efendi.oynattigin oyuncular ayakta duracak halleri yoktu biz aptalız ya yok iyi oynamışlar yok bilmem ne adamlar atsa maç 3.0 olacaktı sen halen milleti kandırmaya devam et peki sana demediklermi alt yapıdan çocukları neden oynatmadı???Özgür üde mecburiyetten aldın oyuna peki sen burayı çiftlik mi sandın sen dua et bu takım.mac kazanıyor bu iş seninde ömrünü uzatıyor zerre kadar katkın yok takıma bir kaç futbolcunun şahsi becerileri ile maç kazanıyorsun genç dediğin ufukmu yada Orhan ovaciklimi olanare mi boş kaleye gol atamayan oltanmi hangisi ayıp yaa yeter milleti esek yerine koyma..