GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ekim 2022 12:42

ERKON'UN TANITIM REZİLLİĞİ!

ERKON'UN TANITIM REZİLLİĞİ!
ERKON Denilen ve sözde Erzurumluları birleştiren kuruluşun beceriksiz Başkanı ve yönetimi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda organizasyonu yüzlerine gözlerine benzettiler

İstanbul'da yapılan tanıtım günlerinde Erzurum tanıtılmadı adeta rezil edildi. 
ERKON Denilen ve sözde Erzurum'luları birleştiren kuruluş'un beceriksiz Başkanı ve yönetimi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda organizasyonu yüzlerine gözlerine benzettiler. Diğer illerin tanıtım günlerine bakıldığında Erzurum adeta rezilleri oynadı. Başta stantlar olmak üzere, konser organizasyonuları kelimenin tam anlamı ile fiyasko ile sonuçlanırken, ERKON yöneticilerinin işi tanıtımdan ziyade siyasi arenaya çevirmeside bir başka tepki çeken durum oldu. ERKON Başkanı Mustafa Macit'in özellikle siyasi partileri çağırıp, "gelin kendinizi gösterrin. Size en güzel fırsatı sunuyoruz" diyerek Genel başkan ve İl Başkanlarını bu şekilde davet etmesi, ayrıca Erzurum'lu vekil ve siyasilere göndermede yaparak  "bunlar bu işi beceremiyorlar" algısını oluşturması tansiyonu dahada yükseltti!. 
Aslında bu tanıtım günlerinde Erzurum'un rezil edilmesine ön ayak olanlarıda biraz gündeme getirmek lazım! 
Öncelikli olarak Erzurum Valisi Okay Memiş'in bu organizsyonlarda Erzurum isminin kullanınmasına neden izin verdiğini halen daha anlamış değilim. Kaldıki Bu ERKON'cuların bir öncesi ve ondanda önceki organizasyonlarında yine beceriksizliklerine defalarca şahit olmuştuk. 
Bir başka sitemde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i yapılması gerekiyor. Sayın Sekmen'de memleket sevdasından çon kasalarını düşünen ve ERKON'cu zatlara bu fırsatı veriyorki?. Madem konu Erzurum ve tanıtım günleri ise Valilik veya Büyükşehir belediyesi bu orgnazosyonları yapamazmı?. Yapar hemde en alasını. O zaman neden bu beceriksiz ve Erzurum'un her seferinde rezil eden para düşkünlerine fırsat veriliyor?. 
Ayrıca bu tanıtım günlerinde Erzurum'un kazandığı hiçbir şey yok aksine bu iştem milyonları kazanan Mustafa Macit gibi beceriksizler nemalanıyor! 
Organizasyon rezeletlerini saymakla bitiremeyiz. Neresinden bakarsak bakalım neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor. Yani birilerinin para kazanması yüzünden Erzurum tüm Türkiye'ye rezil ediliyor. 
Haa bu arada Bu beceriksizlerin birkaç torpilli kalemide paylaşımlarında öyle abartılı abartılı yazılar yazıyorlar ki "kaç para'ya bu yazılar yazdırıldı" sorusu ön plana çıkıyor. Bir uçak bileti veya bir otelde iki günlük konaklamaya memleketin menfaatleri göz ardı ediliyorsa bu kalemlerinde Erzurum'luluğunun tartışılması gerekir!... Atılan Manşetlere bakıyorum dersenizki tüm İstanbul bu tanıtım günlerinde bir araya gelmiş! 
topu topu toplasan 30 stant ve üç beş sanatçı ile Erzurum'un gururu onuru ayaklar altına alındı. Erzurum'da yaşayan bir Erzurum'lu olarak diyorumki Sizin tanıtımınız, sizin para hırsınız, sizin organizasyonunuz batsın!...  
ve bir alıntı ile yazıyı noktalayalım: 
Kerameti kendinden menkul sayan zavallılar 
Bilmelisiniz ki
ERZURUM ve ERZURUM LU sizin kafanızda şekillendirdiğiniz kadar değil
sizin hayal edemeyeceğiniz kadar büyük ve yücedir
Her Erzurumlu nun Erzurum zayıf noktasıdır 
Erzurum adına bir etkinlik yaptığınızda 
Siz istemesenizde Erzurum lu oraya gelir yani kerameti kendinizden menkul sanarak 
havalara girmeyin 
Siz, yaptığınız basiretsizce kusurlarınızı sağa sola çığırtkanlık yaparak örtmeye kalkmayın 
Madem kendi iradenizle hareket edemiyorsunuz o zaman kimseye kendi başınıza davetiye vermeyecektiniz, madem verdiniz arkasında neden duramadınız.?
Erzurum’u kimsenin önünde diz çöktüremezsiniz bu cüreti kimden aldınız siz kimsiniz nesiniz.... 
Neyin karşılığında bu kadar rezaleti Erzurumlu ya reva gördünüz
şimdi bırakın boy boy resim paylaşmayı önce buna bir açıklık getirin...