SİYASET Haber Girişi : 30 Mart 2022 21:48

ERZURUM'A POZİTİF AYRICALIK GÖSTERİLMELİ

ERZURUM'A POZİTİF AYRICALIK GÖSTERİLMELİ
BBP İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, Tverzurum'da katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu,
Başkan yılmaz, "Erzurum için pozitif ayrımcılık yapılmalı. 
BBP İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, Tverzurum'da katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu, 
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, Tverzurum'da  Naci Ergen'in hazırlayıp sunduğu "Siyaset Saati" programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Merhum Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu için okuttukları mevlit programına protokolun katılmamasının kendilerini üzdüğünü ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Yılmaz, Büyük Birlik partisi Erzurum teşkilatı olarak yoğun bir çalışma sergilediklerini ve halkında partilerine çok büyük teveccüh gösterdiğini belirtti. 
Programda Erzurum ile ilgili görüşlerini de sıralayan BBP İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, "Erzurum'a pozitif ayrımcılık yapılması lazım. 7 ayını kış şartlarında geçiren ilimizde her kesimin mağduriyeti söz konusudur. Bizlerde bu konuda yaptığımız istişareler neticesinde hazırladığımız raporlarımızı Genel Merkezimiz aracılığı ile gerekli mercilere ulaştırdık. Erzurum'un yeniden birlik olarak tekrar şaha kalkması için çaba göstermeliyiz" dedi. 
BBP'de yalana yer yok
Büyük Birlik Partisi olarak Millete hizmet noktasında Merhum Genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını sürdürdüklerinin altını çizen İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, "Geçmişte çok örnekleri vardır. Büyük Birlik Partisinde Asla yalana yer yoktur. Biz halkımızla iç içe ve sorunları yerinde tespit ederek çözüm noktasında neler yapılabilir bunun mücadelesini veriyoruz. İnsanlarımızın özellikle son dönemlerde yaşadığı sorunları hiç kimse görmezden gelemez. Bizler Erzurum'da siyaset yapan kişiler olarak önce birliğimizi sağlayıp sonrada sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atılması için üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.