SPOR Haber Girişi : 11 Haziran 2023 10:31

ERZURUM FUTBOL'U YETİM KALDI!

ERZURUM FUTBOL'U YETİM KALDI!
Erzurum'da özellikle amatör futbol için yıllarını veren ve spor camiasının "Burhan abisi" olarak tanınan Burhanettin Andiç hayatını kaybetti. Erzurum,

Spor camiası burhan abi'yi kaybetti
Erzurum'da özellikle amatör futbol için yıllarını veren ve spor camiasının "Burhan abisi" olarak tanınan Burhanettin Andiç hayatını kaybetti. 
Eski adıyla Beden Terbiyesi Spor İl Müdürlüğünde spor'a hizmlet etmeye başlayan Burhanettin Andiç, Şubei müdürü olarak emekliye ayrılmıştı. Uzun yıllar amatör futbol için geceli gündüzlü çalışan ve İl temsilciliği görevinde adeta rekor kırarak görevinin hakkını layıkı ile yerine getiren Burhanettin Andiç, spor camiasında efendi kişiliği sıcak kanlılığı ve dürüstlüğü ile takdir toplayan bir isimdi. Son dönemlerde çeşitli rahatsızlıklar nediniyle hastanede tedavi gören Burhan Abi'den bugün üzücü haber geldi. Erzurum'da spor ve özelliklede Amatör futbol'un abisi olarakta sevilen Burhanettin Andiç'in ölümü, başta spor caiması olmak üzere Erzurum'u adeta yasa boğdu. Habergen.net ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.