GÜNDEM Haber Girişi : 18 Mart 2024 22:52

ERZURUM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPTILAR

ERZURUM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPTILAR
Yıllardır Erzurum'un yaşadığı özel hastane sorunu için 4 iş insanı çok önemli bir adım atıyor. 

4 Yürekli dadaş'dan Erzurum için güç birliği,
Yıllardır Erzurum'un yaşadığı özel hastane sorunu için 4 iş insanı çok önemli bir adım atıyor. 
Muammer Cindilli, Erol Bedir, Sururi ve Ferruh Akgün kardeşler Erzurum’a yeni bir özel hastane için kolları harekete geçiyor. Bahse konu olan özel hastane için ayrılan bütçe ise 50 milyon doların üzerinde. Erzurum için çok önemli bir adım olacak olan bu yatırımın temeli ise Nisan ayının sonunda atılması ve Aralık 2025’de hizmete girmesi planlanıyor. 
CESUR DADAŞLAR KOLLARI SIVADI
Erzurumlu 4 önemli iş insanı, özel hastane yatırımı için güç birliği yaptı. Türkiye’nin marka hastanelerine kafa tutması planlanan hastaneyi, Erzurumlu iş insanları Sururi ve Ferruh Akgün kardeşlerle birlikte Muammer Cindilli ile Erol Bedir Erzurum’a kazandıracak. 50 milyon doların üzerine çıkması planlanan özel hastanenin projesi tamamlanmak üzere. Bayram sonrasında lansmanı yapılacak olan özel hastanenin adı da tanıtım toplantısında açıklanacak… 
SAĞLIKTA ERZURUM NEFES ALACAK
Erzurum’un tanınmış ve sevilen iş insanları Muammer Cindilli, Sururi Akgün, Ferruh Akgün ile Kayseri’de özel hastaneleri bulunan Erzurumlu iş insanı Erol Bedir, memleketlerine özel bir hastane açmak için güç birliği yaptı. Aynı zamanda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanlarından Muammer Cindilli ve yakın dostu Erol Bedir’in bir süredir yürüttüğü özel hastane açma çabalarına, Sururi ve Ferruh Akgün kardeşler de dahil oldu. 
Kayseri’deki Özel Dünyam Hastanesi ve Özel System Hospital’ın sahibi olan ve iş insanı Muammer Cindilli ile Erzurum’a da bir özel hastane açma gayretinde olduğu bilinen ve kentte hastane için uygun arsa arayışında olan Erol Bedir’e destek olma kararı alan Sururi ve Ferruh Akgün kardeşlerin ortaklıklarıyla birlikte hastane çalışmalarında sona gelindi. E-80 karayolu üzerinde MİT Lojmanları’nın hemen yanı başında bulunan Akgün kardeşlere ait arsa üzerinde yapılması kararlaştırılan özel hastanenin projelerinin tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi. İsmi konusunda karar aşamasında olduklarını öğrenilen iş insanları, 50 milyon doları aşması beklenen yatırımla ilgili bayram sonrasında bir lansman toplantısı düzenlemeyi amaçlıyor.
En az 400 kişinin istihdam edileceği hastane, 40 bin metrekare kapalı alanda inşa edilecek ve 150 yatak kapasitesine sahip olacak. Nisan ayının sonuna doğru temelinin atılması beklenen özel hastanenin 2025’in sonuna kadar tamamlanarak, hizmete girmesi amaçlanıyor.