SPOR Haber Girişi : 14 Nisan 2021 21:43

ERZURUM'UN GURURU OLDULAR!

ERZURUM'UN GURURU OLDULAR!
Türkiye Curling Federasyonu Süper Lig Şampiyonları erkeklerde Çelebispor, kadınlarda ise Narmanspor oldu.
Curling'de şampiyonlar bbelli oldu.
Türkiye Curling Federasyonu Süper Lig Şampiyonları erkeklerde Çelebispor, kadınlarda ise Narmanspor oldu. 
Türkiye Curling Federasyonu 2020-2021 sezonu Curling Ligleri sona erdi. Play-Off Finalleri’nin ardından ligde şampiyonlar belli oldu.
Erzurum, Kocaeli, Trabzon ve Tekirdağ illeri olmak üzere dört ilden 18 kulüp 24 takımın katıldığı curling finalleri bir hafta sürdü. 
Yakutiye İlçesi’nde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Curling Salonu’nda yapılan finaller büyük çekişmeye sahne olurken, Süper Lig erkeklerde Çelebi Spor şampiyon olarak kupayı müzesine götürdü.
Kadınlarda ise Süper Lig şampiyonu  Narmanspor şampiyon olma başarısı gösterdi. Erkekler Süper Ligde Kuzey Yamacı Spor  ikinci olurken  Erzurum Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu. Kadınlar Süper Ligde Erzurum Gençlik Spor Kulübü ikinci olurken, Kuzey Yamacı Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti. 
Organizasyonun muhteşem geçtiğini belirten Curling federasyonu Başkan Vekili Ahmet Çelebi, "g2erek katılım ve gerekse müsabakaların kıran kırana geçmesi bizleri hem sevindirdi hemde heyecanlandırdı. Erzurum adına yakışır bir finaller oldu. emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.  
Şampiyonlar Avrupa’ya gidecek
Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin, 10 yılı aşkın süredir Türkiye’nin spor hayatına giren Curlingte Milli takımlar düzeyinde önemli bir başarıya imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, ligler için de önemli müjdeyi verdi. Prof. Dr. Şebin, Erkekler ve Kadınlar Curling Süper Liginde şampiyon olan Çelebispor ile Narmanspor’u Avrupa’ya göndereceklerini belirterek, iki kulübün Türkiye’yi temsilen Uluslararası müsabakalara katılacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.