SPOR Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 09:59

ERZURUMSPOR'A DESTEK İÇİN KOLLARI SIVADI

ERZURUMSPOR'A DESTEK İÇİN KOLLARI SIVADI
Erzurumlu ünlü hukukçu Ebubekir Elmalı, Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ı ziyaret etti ve maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşayan Kulübe destek için kolları sıvadı. 

Ebubekir Elmalı'dan Erzurumspor'a ziyaret.
Erzurumlu ünlü hukukçu Ebubekir Elmalı, Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ı ziyaret etti ve maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşayan Kulübe destek için kolları sıvadı. 
Siyasetçi ve ünlü hukukçu Ebubekir Elmalı, Erzurumspor'da gönüllü yöneticilik yapacak. 
Erzurum sevgisini her fırsatta dile getiren ve yaptığıı çalışmalar ile dadaşlarında gönlünde taht kuran Ünlü hukuk adamı ve siyasetçi Ebubekir Elmalı, Erzurumspor'a destek içinde harekete geçti. Kulüp tesislerinde Başkan Ahmet Dal'ı ziyaret eden Elmalı, Başkan t Dal'dan aldığı bilgiler doğrultusunda hem kendisi için hemde Erzurum için öz eleştiri yapmayıda ihmal etmedi. Erzurumspor'un içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi için başta siyasiler olmak üzere her kesimin el birliği yapması gerektiğini ifade eden Ebubekir Elmalı, " Erzurumspor bir markadır. Ancak edindiğim bilgiler kapsamında kendi markamızı malesef adeta kaderine terk etmiş bulunmaktayız. Başta kendim olmak üzere buradan herkese soruyorum Erzurumspor için ne yaptık?. Başkan Ahmet Dal ve Kulübün onursal Başkanı aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen dışında kimsenin bir çabası olmadığıını görüyorum. Bizler Kulübümüze sahip çıkma adına aciliyette birlik beraberliği sağlamak zorundayız. Bir Dadaş gibi, dadaşın adına yakışır bir şekilde şehrimize ve şehrimizin göz bebeği olan takımımıza karınca kararınca destek vermemiz lazım. Kulübe destek noktasında bundan böyle fahri yönetici olarak yoğun bir çaba sarf edeceğim. Erzurum ve Erzurumspor bu ilgisizliği hiçbir zaman hak etmiyor"dedi. 


Erzurum'lu ünlü hukukçu ve siyasetçi Ebubekir Elmalının yaptığı ziyaret'den ötürü teşekkür eden Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise ziyaretin sonunda Ebubekir Elmalıya Cumhuriyetin 100. yıl anısına özel olarak yaptırılan Cumhuriyet isimli Erzurumspor formasını hediye etti.