SPOR Haber Girişi : 04 Eylül 2020 22:54

ERZURUMSPOR ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU!

ERZURUMSPOR ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU!
Golcü oyuncu transferi noktasında uzun zamandır arayış içerisinde olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Arnavut golcü Armando Sadiku ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
BB Erzurumspor Arnavut golcüyü renklerine bağladı. 
Uzun zamandır golcü oyuncu arayışı içerisinde olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor7da Klüp Başkanı Hüseyin Üneş bugün akşam saatlerinde taraftarların için rahatlatan müjdeyi verdi. Mavi-beyazlı ekip geçtiğimiz sezon Malaga forması giyen Arnavut golcü, Armando Sadiku’yu renklerine bağladı. Bu sezon sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Sadiku ile her konuda anlaşan mavi-beyazlılar şu anda milli takım kampında bulunan tecrübeli futbolcuyu Erzurum’a getirerek kampa dahil edecek. Gelen bu son dakika müjdenin ardından özellikle sosyal medyada Erzurumspor'lu taraftarlar büyük sevinç yaşadı. daha önce  Levante, Legia Warszawa, Lugano ve son olarak Malaga forması giyen Arnavut Milli takım oyuncusu 29 yaşında. Sadiku son olarak formasını giydiği İspanyol takımı Malaga'da 36 maçta 13 kez fileleri havalandırdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.