SPOR Haber Girişi : 05 Eylül 2022 12:08

ERZURUMSPOR "BAY" İZNİNDE

ERZURUMSPOR
Tuzlaspor ile oynanan müsabaka sonrası haftayı BAY olarak geçirecek olan Erzurumspor'da teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyuncularına üç gün izin verdi. 

Erzurumspor "bay" izninde. 
Tuzlaspor ile oynanan müsabaka sonrası haftayı BAY olarak geçirecek olan Erzurumspor'da teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyuncularına üç gün izin verdi. 
Spor Toto 1. ligde 5. haftayı maç yapmadan geçirecek olan Erzurumspor futbolcular Tuzla maçı sonrası izne çıktı. 
Sakat ve cezalı oyuncularının çok olması ve TFF tarafından verilan ağır cezaların ardından Tuzla deplasmanına giden ve müsabakadan ağır bir yenilgi alan mavi beyazlılarda şok atlatılmaya çalışılıyor. Olanare ve Shala'nın kart cezalısı olması Mustafa Yumlu'nun sakatlığı yine sakat sakat Tuzla maçında oynayan Eren Tozlu'nun tam verim gösterememesi buna paralen olarakta Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in cezasından dolayı sahada olamaması Erzurumspor'a çok pahalıya mal oldu. 
müsabaka sonrası oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, "belkemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Ancak bu takımı şaha kaldıracak olan yine sizlersiniz. Şimdi haftayı maç yapmadan geçirecek olmamız nedeni ile üç gün izin. Çabuk toparlanmamız adına iyi bir dinlenme geçirin" diyerek oyuncularına moral vermeye çalıştı. 
Çarşamba gününe kadar izinli olan mavi beyazlılar hafta içi kulüp tesislerinde yeniden bir araya gelerek ligin 6. haftasında deplasmanda oynanacak olan Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarına strat verecek.